Szeretnék segítséget kérni mert még nem volt velem
ilyen még?
Figyelt kérdés
Hát kicsit el vagyok keseredve mert még sajnos nem volt velem ilyen az életemben amióta meg van a menstruációm. Meg próbálom le írni.
Februárban volt utoljára normális menstruációm úgy értve hogy addig mindig 28napra jött meg és 8-9napig szokott meg lenni. Március óta ez most már lassan 6hónapja zajlik nálam ez a rendszertelenség. Március óta általában 35,38,40, legutóbbi pedig 34 napra jött meg és 3-4napig tart a menstruációm illetve kis menyiségü vér. Most Július 1-én jött meg de úgy hogy nem az az átlagos menstruáció hanem ilyen barnás ilyen nagyobb pecsét szerűségben.Ma van a 4nap hogy tart ennél a ciklusnál is kis mennyiségű vér jött és ezen a 4napban is ilyen barnás vér jött. A menstruáció ellenére csináltam tegnap és ma is egy terhességi tesztet ami azt eredményezte hogy pozitív eredmény jött létre. Ma el mentem az orvoshoz és olyan bunkó, paraszt volt, meg kérdőjelezte a tesztemet azért meg mutattam neki hogy nem hazudok. Én kértem hogy szépen hogy csináljon nekem egy ultrahangot nem csinált de én mondtam neki hogy csináljon akkor sem. Meg szeretem volna nyugodni hogy nincsen semmi baj és hogy csak egy tévedés hogy terhes vagyok. De nekem már van egy kisfiam. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Nem vagyok hormon problémás.
Járt már valaki így hogy hasonlóan meg volt a havia és terhes volt ? Esetleg csinált egy tesztet és pozitív lett és terhes lett? Stb... Esetleg más tünetek Stb....
Fel fogom rakni. Csak fel kell telepítenem a programot hogy feltudjam rakni a képet.
2012. júl. 5. 12:24
22/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom fel rakni a képet mert nem jó a program.
2012. júl. 5. 16:04
23/39 anonim válasza:
na mi a helyzet veletek??? voltal dokinal? remelem. mi van a baboval, megmaradt, es hany hetes vagy? kerlek ird meg mi tortent.
2012. júl. 9. 09:56
24/39 A kérdező kommentje:
Szia.
Köszönöm jól vagyok egyenlőre. És te hogy vagy?
Hát sajnos még nem jutottam el az orvosig sajnos. Mert most költöztem el nem rég. Igyekszem minél hamarabb el jutni az orvoshoz.
2012. júl. 10. 14:18
25/39 anonim válasza:
Ez lehet pco tünete is,mármint a vérzés milyensége,mennyisége és hogy kitolodott a ciklus. A barnazgatás utalhat hormonproblémára is. Pozitív teszt is lehet sok minden miatt,akár a pajzsmirigytől is,ami kihat az egész szervezetre a mensesre is.
2012. júl. 25. 18:55
26/39 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Meg vizsgált kézzel de nem tapintót ki semmit sem az ő tesztjük nem utalt terhességre. Meg állapították hogy nem vagyok hormonzavaros. Az orvos mondta hogy majd be fog állni a ciklusom és hogy ez változó. Meg normális dolog ez hogy ilyen a ciklusom. De mondtam neki hogy már hetek óta fájnak a melleim meg sokat megyek ki pisilni.
2012. júl. 26. 07:22
27/39 anonim válasza:
Hogy zárták ki a hormonzavart? Én két hete várok a vizsg eredményére. egy uh sem ártott volna. szerintem az nem normális, ha x évig rendben van a menses ,majd kitolodik. Nem okoskodni akarok,de egy vérvétel sose árt. És jó lett volna látni uh-on mi a helyzet odabent.
2012. júl. 26. 14:46
28/39 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel meg vizsgált kézzel és ugye vizelettel vizsgálattal és így az ő vizsgálatuk alapján nem mutattak ki terhességet. De az ő vizelet vizsgálatuk csak egy bizonyos számig mutatja ki a terhességi tesztet. De nem értem az orvost sem pedig nekem 2 tesztem is azt mutatta hogy pozitív és már hetek óta fájnak a melleim.
És neked milyen hormonális tüneteid vannak?
2012. júl. 27. 08:37
29/39 A kérdező kommentje:
A vizsgálatuk alapján mivel nekik nem mutatót terhességet ezért nem csináltak ultrahangot.
2012. júl. 27. 08:39
30/39 anonim válasza:
ezekszerint valoszinuleg a verzes miatt veteltel el, sajnalom, talan ha hamarabb eljutsz dokihoz, akkor meg lehetett volna meg menteni. az tuti, hogy terhes voltal, de elveteltel. mondjuk ezt se ertem, hogy ezek utan a doki miaz hogy nem vizsgal meg. csak meg kene neznie, hogy kitisztultal e teljesen. ez az egyetlen ok, amiert en szeretem a helyi sztk-nkat nogyogyaszati szempontbol. ott eleve van 2 vetkozo, tehat egy kijon, masik bemegy, de kozben a mar bentlevot vizsgaljak. ott csak akkor nem vizsgalnak uh-val ha a vetkozoben nem vetkozol le, mert mondjuk csak receptert jottel, de engem pl egyszer visszakuldtek, hogy megiscsak vetkozzek (pedig azert mentem oda mert mar 3 hete egyfolytaban vereztem, kiderult ciszta miatt), mert meg kell vizsgalnia, hogy tudja mi a baj. szoval nalunk kerdes nelkul megvizsgalnak es kozben elmondhatod mi a bajod. nem ertem hogy lehet az, hogy mashol meg uh gep sincs pl, vagy ha van is nem vizsgalnak meg. osszeteszem a kezem, mert barmi baj van, en azonnal tudok rohanni, es megneznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!