Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék segítséget kérni...

Szeretnék segítséget kérni mert még nem volt velem ilyen még?

Figyelt kérdés

Hát kicsit el vagyok keseredve mert még sajnos nem volt velem ilyen az életemben amióta meg van a menstruációm. Meg próbálom le írni.

Februárban volt utoljára normális menstruációm úgy értve hogy addig mindig 28napra jött meg és 8-9napig szokott meg lenni. Március óta ez most már lassan 6hónapja zajlik nálam ez a rendszertelenség. Március óta általában 35,38,40, legutóbbi pedig 34 napra jött meg és 3-4napig tart a menstruációm illetve kis menyiségü vér. Most Július 1-én jött meg de úgy hogy nem az az átlagos menstruáció hanem ilyen barnás ilyen nagyobb pecsét szerűségben.Ma van a 4nap hogy tart ennél a ciklusnál is kis mennyiségű vér jött és ezen a 4napban is ilyen barnás vér jött. A menstruáció ellenére csináltam tegnap és ma is egy terhességi tesztet ami azt eredményezte hogy pozitív eredmény jött létre. Ma el mentem az orvoshoz és olyan bunkó, paraszt volt, meg kérdőjelezte a tesztemet azért meg mutattam neki hogy nem hazudok. Én kértem hogy szépen hogy csináljon nekem egy ultrahangot nem csinált de én mondtam neki hogy csináljon akkor sem. Meg szeretem volna nyugodni hogy nincsen semmi baj és hogy csak egy tévedés hogy terhes vagyok. De nekem már van egy kisfiam. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Nem vagyok hormon problémás.

Járt már valaki így hogy hasonlóan meg volt a havia és terhes volt ? Esetleg csinált egy tesztet és pozitív lett és terhes lett? Stb... Esetleg más tünetek Stb....

2012. júl. 4. 14:57
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Fel rakom a teszteket.
2012. júl. 4. 15:26
 12/39 anonim ***** válasza:
A vér a vizeletben nem okoz pozitív tesztet. A doki kézzel sem vizsgált meg? A terhességet úgy is ki tudja tapintani (már ha nem nagyon fiatal a terhesség).
2012. júl. 4. 16:03
 13/39 A kérdező kommentje:

Sehogy nem vizsgált meg.

És nekem azt mondta a Doki hogy mivel bele pisiltem a pohárba és ugye igy került bele a vizeletembe egy kis menstruációs vér és abból csináltam teszte. És ő mondta hogy attól mutatot pozitívat.

2012. júl. 4. 16:07
 14/39 anonim ***** válasza:
Magzatmozgás még nem lehet.Ha van már egy fiad,tudnod kell,hogy azt csak sokkal később lehet érezni.Néhány sejtes embriót még nem érezhetsz.Én úgy 15.hét körül kezdtem érezni az ikreimet.
2012. júl. 4. 16:10
 15/39 anonim ***** válasza:
de ahogy olvasom, pont az a lenyeg, hogy marcius ota rendszertelen a mensije a kerdezonek, a tabletta mellett, amit eddig vegig szedett. tehat egyaltalan nem biztos hogy fiatal terhessegrol beszelunk, hanem akar 4-5 honaposrol is!! igy viszont mar erezheti a magzatmozgast is akar. nagyon surgosen keress fel egy normalis orvost, mertha valoban nem most estel teherbe, hanem honapokkal ezelott, akkor gyorsan ki kell deriteni, hogy a fogamzasgatlo nem okozott e ennyi ido alatt valami gondot, es hogy egeszseges e a pici. remelem minden rendben lesz veletek.
2012. júl. 4. 21:15
 16/39 anonim ***** válasza:
jah, bocsi, nincs fogigatlo tabi a kepben, osszemosodott egy masik kerdessel a tied a fejemben. mindegy, siman lehet, hogy nem mostanaban estel teherbe, azert volt ilyen osszevissza a verzesed, ami mondjuk nem normalis terhesseg idejen, de remeljuk nem lesz gond. mindenkepp ird meg hogy mi lett, szoritok ertetek. amugy orulnel a babanak?
2012. júl. 4. 21:19
 17/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kívánságokat. Mihamarabb fel fogok keresni egy orvost. Akinél szültem a kisfiamat az nagyon normális és segítőkész orvos volt. Ugy tudom hogy van magán rendelése. Gondolom hogy időpontot kell kérnem nála. Csak hát pénz is kell de majd össze gyüjtökrá.
2012. júl. 5. 11:42
 18/39 anonim ***** válasza:
figyelj, eszembe jutott valami!!! ne is sztk-ba menj hanem a korhzba ahol helyileg tartozol. megmondod, hogy pozitiv a teszted es verzel, akkor ott azonnal varakozas es idopont nelkul megvizsgalnak, es kiderul mi van. penz se kell hozza, azon majd raersz akkor gondolkozni ha rendben van a baba. kerlek ird majd meg mi van!
2012. júl. 5. 12:18
 19/39 anonim ***** válasza:

azt mondtad, felrakod a teszteket. Várjuk nagyon!!!!!

Végül most ez a felszívós teszt is pozitív lett?????

2012. júl. 5. 12:22
 20/39 A kérdező kommentje:
Ma már el múlt. Köszi hogy így segítesz de már sajnos voltam kórházban még februárban ki akartak zavarni hogy menjek az Sztk-ba mert ott van rendelés.
2012. júl. 5. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!