Szeretnek 1 kis segitseget kerni! Fogyokurazok az ubdate modszerrel van itt valaki olyan aki ugyan ezzel a modszerrel fogyokurazik vagy fogyokurazott? Jo lenne ha valaki megosztana velem tapasztalatait pl hogy teszta helyet mit egyek!
Szia, itt vagyok :)
Először is készülj fel a sok támadásra, ezen a fórumon lenézik Norbit és h*lyeségnek tartják a módszerét..
A válasz: sima hagyományos tészta helyett legjobb az update 1-es tészta. Mással nem nagyon tudod pótolni sajnos.
Update pékségekben, Intesparban kapható, és a webáruházukban.
A facebook-on van norbi update oldal és norbi dietetikus is, ahol lehet kérdezni, szerintem próbáld meg ott, én nem tudok tészta-pótlót sajnos, le kell mondani róla, ahogy minden sima lisztből készült kajáról. Érdemes a könyveit is átböngészni, azt biztos meg tudod szerezni.
Ha nagyon nem bírod ki, 12 h előtt ehetsz 3-as kódú ételt (mint a tészta) de csak keveset.
Ne használj zsírt, olajat, csak olivát. Tejtermékeket alacsony zsírszázalékkal. Semmi liszt, semmi cukor. Ezek a főbb javaslatok :)
én szeretem, mert önkínzás nélkül fogyok :)
évekkel ezelőtt is csináltam, update termékek nélkül, mert akkor még nem volt ilyen sok, ami volt, azt sem tudtam megfizetni :P csak simán betartottam a 3-2-1-es kódokat, hogy meddig ehetem. a kenyér nagyon hiányzott.
most vásárolok U1-es dolgokat, így még könnyebb, persze drágább...
eredmény: mozgás nélkül havi -2 kg egyenletesen, hónapok óta. Rendszeres mozgással jól fel lehet turbózni!
érdemes megnézni a facebookon sok sikertörténet van, tanácsok, receptek, ötletek
segíthet!
szerintem a Laci bácsis duci tréning a legkönnyebb, én azt csináltam, próbáld ki
kaja ügyben pedig a dietetikustól lehet kérdezni a FB-on
Az update-nek pont az a lényege, hogy ehetsz tésztát is.
Csak át kell szervezni az étekezéseket, mert a normál tésztát csak reggelire lehet enni.
Ha tudsz teljes kiőrlésűt venni, azt délben is megeheted. Vacsorára semmilyen tészta nem ajánlott, sem updateben, sem egyébként.
Én Norbi első könyvét olvastam, abban leírja, hogy felesleges light meg egyéb cuccokra költeni, jó a normál termék, a 2,8-as tej, a 20%-os tejföl, a normális teljes kiőrl. kenyér és tészta.
Sajnos közben rájött, mekkora pénz van a dologban, és most már bőszen hirdeti, hogy csak akkor fogysz le, ha az ő fényképével ellátott termékeket veszed.
Saját magának mond ellent.
Én 2-szer updateztem eddig, először az első könyve alapján, magamnak főztem, és még csak édesítőt sem használtam (hanem gyüm.cukrot - igaz, keveset, és kis túlsúlyom volt). Nagyon szépen lement a 7 kiló. Sokáig nem is híztam vissza, de sajnos rászoktam a kólára (cukros változat, a light ízét nem bírom) + egész nap egy irodában ültem, és felugrott pár kiló. Megrendeltem az Update 1-es kaját ebédre a Teletáltól, gyorsan híztam 2 kilót egy hónap alatt. Abba is hagytam. Most megint magamnak főzök, és szépen fogyok.
Hát ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!