Számolgatás nélkül nem fog menni? Itt mindenki aki lefogyott számolgatott? Aki nem az megosztaná velem a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Tornázok naponta 40-50 percet! Nem eszek hizlaló ételeket, sőt nagyon figyelek arra hogy mikor mit egyek! Viszont ebben a kalória számolásban nem vagyok otthon, nem igazán tudom számolgatni, meg helyesen összerakni az arányokat! Enélkül nem fogok lefogyni? Volt már aki úgy fogyott hogy nem számolgatott csak úgy "érzésre" határozta meg a mennyiségeket?2011. febr. 12. 23:56
1/8 anonim válasza:
NEM. NINCS SZÜKSÉG RÁ.csak arra figyelj van-e benne liszt és cukor amennyiben van ne edd. ennyi
2/8 anonim válasza:
én nem számolgattam. addig ettem amíg jól nem laktam.. se több, se kevesebb :) és mellette sportoltam. bevált :) (még csoki melett is :))
3/8 anonim válasza:
így van, ha nem eszed dugig magad napi 5x + sportolsz akkor az elég.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam dugig enni magam, a napi kajám az kb ennyi: Délelőtt max 2 szelet tk kenyér sajttal felvágottal light margarinnal, 1 narancs 1 alma, meg vacsorára amit anya főz abból 2-3 kanállal ha nem túl diétás és fél tányérral ha megfelelő! Nem koplalok, sokat eddig se ettem, ez kb annak a fele kicsit kevesebb amit a diéta előtt ettem!
2011. febr. 13. 13:50
5/8 anonim válasza:
hányszor eszel egy nap?amit előbb írtál az elég kevés..hol az ebéd?
6/8 A kérdező kommentje:
5x eszek egy nap, mivel suliba járok, és ott nincs lehetőségem főtt ételt enni a második szendvics marad ebédre!
2011. febr. 19. 20:49
7/8 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod, természetesen számolgatás nélkül is le lehet fogyni, a szakértők - dietetikusok nagyon ajánlják, mert egyrészt egy kontroll, mely segít kitartani, pláne ha le is írod- ez a táplálkozási napló. Szerintem hasznos. Amúgy hány éves vagy? Ezt bocsi de azért kérdezem, mert 18 év alatt óvatosan szabad fogyózni...
Üdv: szakértő
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves Szakértő! 20 éves vagyok!
2011. febr. 20. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!