Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnek 1 kis segitseget...

Szeretnek 1 kis segitseget kerni! Fogyokurazok az ubdate modszerrel van itt valaki olyan aki ugyan ezzel a modszerrel fogyokurazik vagy fogyokurazott? Jo lenne ha valaki megosztana velem tapasztalatait pl hogy teszta helyet mit egyek!

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hehe :)

1. válaszoló, szerintem tévesen ítélsz meg bizonyos válaszokat, így embereket.

nem hiszem, hogy valaki Norbit vagy a módszerét lenézni, miért hozna valaki érték ítéletet ilyen témában? csak szimplán vannak tanult emberek, akiknek benne is maradt a fejükben amit biológiából tanultak, tisztában vannak vele, hogy mikor fogy a test zsírja, és ezt nem tudják összeegyeztetni a norbis kajákkal, rendszerrel :D

ez olyan, mint ha az autódba töltenéd az üzemanyagot, és azt várnád, hogy fogyjon. de nem fog fogyni, mert ész nélkül töltöd. ennyi :)

egészség már más kérdés, elég sok adalékot használnak a norbis cuccokba. miért akar valaki lefogyni, ha ezzel nem lesz egészségesebb, mert értéktelen kajálással éppen a szervezetében tesz kárt? hol az egészben a logika?

2012. jan. 5. 13:54
 12/20 A kérdező kommentje:
szoval magadnak fozzol de pl en imadom a soskat spenotot stb es irtam mar hogy nem magyarorszagon elek igy nemtudom pl beszerezni a szenhidrat csokentett lisztet mennyire gaz ha ranyast feher lisztbol keszitem el?
2012. jan. 5. 14:19
 13/20 A kérdező kommentje:
ohh bocsi azt akartam irni hogy RANTAS!
2012. jan. 5. 14:20
 14/20 anonim ***** válasza:

De teljes kiőrl. lisztetet tudsz venni, igaz?

Nagyságrendekkel jobb, mint a fehérliszt, mert lassan szívódik fel, több benne a rost és a tápanyag.

Kalóriában meg ugyanannyi az összes fajta liszt.

A rántásban baj az olaj, a habarásban pedig baj az, hogy a tejföl zsíros. Ezért nem nagyon szokták ajánlani a főzelékeket fogyókúrában, inkább a párolt zöldséget.

A főzelék csak a kisgyereknél egészséges, mert azt tudja megemészteni, meg neki gyarapodnia kell, kell neki a rántás-habarás is. Felnőttnek jobb a zöldséget párolva enni, több vitamin marad benne, és ki lehet védeni a feleslegesen bevitt zsírt és szénhidrátot (liszt).

Persze ehetsz sóskát, de ne főzelékkel akarj minden nap fogyókúrázni.

Lényeg, hogy ha teljes kiőrl. liszttel csinálod, akkor 2-es lesz a főzelék, vagyis ebédre még belefér.

2012. jan. 5. 14:25
 15/20 A kérdező kommentje:
ERTEM!akkor vacsorara marad a parolt zoldseg hussal!en ugy gondoltam 5-6 ora kozott eszem meg a vacsorat es utan 1-2 ora mulva tornazzok szerinted ez igy jo?
2012. jan. 5. 14:34
 16/20 anonim ***** válasza:

csökkentett CH-jú lisztekben nem levegő van a szénhidrát helyén, hanem pl. glutén.

csak gondoltam megjegyzem, mert ez nem egyből logikus mindenkinek :)

2012. jan. 5. 14:38
 17/20 A kérdező kommentje:
szia aczel te is a fogyokurazok taboraban vagy?azert kerdezek ennyit mert nagyon vagyok tisztaba a dolgokkal de lekenne dobjak par kilot mert mar eleg rosszul erzem magamat igy!
2012. jan. 5. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
hehe, Aczél és a fogyókúra...ez tetszik:))))
2012. jan. 5. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:

*5-6 ora kozott eszem meg a vacsorat es utan 1-2 ora mulva tornazzok szerinted ez igy jo?

Lefekvés előtt 2-3 órával lehet utoljára enni.

A tornát nem tudom.

2012. jan. 6. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:

nem fogyókúrázom, mert attól rendszerint elhíznak az emberek. csupán annyit eszem amennyi jól esik, nem nassolok, normális ételeket eszem, és edzek.

mert ilyen különleges, titkos dolgokon múlik a súlykontroll.

2012. jan. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!