Mit tegyek? Terhes leszek? Óriási baromságot csináltam
Ha kamu, ha nem, a szexhez fel kell nőni, és felelőségteljesen kell viselkedni.
Én 24 éves vagyok, most minden álmom egy baba. A középiskolát a legnagyobb ribancok társaságában töltöttem (ők a barátnőim)és ámultam a sztorijaik hallatán. Senki nem több és nagyobb attól, hogy 13 évesen már szexuális életet él. Én 19 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Nem adtam könnyen magam, és nem is bántam meg. Igaz a férfiúval már nem vagyok együtt, de egy élmény volt, mert már mindent tudtam amit tudnom kellett, illetve a szervezetem is várta már a nagy pillanatot. Nekem senki ne mondja, hogy egy 13 éves az élvezetért, a szerelemért szexel. Ez nem igaz! Puszta dicsekvés, és "de menő vagyok" dolog áll mögötte. Köztem és a 13 éves kérdező között szinte csak 10 év van és mondhatni egy generációba tartozunk, de eszméletlen hova tart ez a világ. Én 13 évesen azt se tudtam, hogy ilyet lehet csinálni. Én még akkor játszottam és éltem a bartánőimmel a gondtalan gyerek életemet. Aztán rá vagy két évre megszünt nálunk a szex tabu témaként való kezelése. Édesanyámékkal a legnagyobb nyíltsággal beszélünk azóta a szexről, nem mint szégyelni való, hanem természetes dologról.
Ezért mondom, hogy fel kell nőni. Nem kell sietni.
És a leendő gyermeket én is így akarom nevelni, és felvilágosítani. Csak tudjátok az ilyen kérdések láttán megijedek, és elgondolkozom, hogy a felvilágosítást majd 7 éves korában kezdjem el? Hát érdekes.........de az én gyerekem biztos nem lesz ilyen cipőben, vagy ne adj Isten mégis, rám mindig 100%-osan számíthat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!