Csináltam egy ovu (jóstesztet) tesztet, a tegnapi két szép látható vonal, mintha a C leheletnyivel jobban látszódna, ma is csináltam egyet. Ez pedig két egyforma erősségű lett. Itt pedig ha jól látom a T erősödött! Szerintetek?
Hát sajna akármi előfordulhat de mivel azt mondtad,hogy erősödött szerintem nem lesz gáz én a nemvárt utáni reggelen csináltam már nem bírtam ki pedig az első babám elment és halvány + lett :) és most 16 hetes vagyok :)
Drukkolok :)
Ha erosodik a csik akkor van remeny!!:)
Viszont az ovu tesz a mensi kozeledtet is jelzi ezert is erosodhet es ezert van az, hogy azt mondjak van akinek bevallt es van akinek nem. Aki terhes volt annak jostesztkent mukodott, akinem megjott, annak nem. Persze ez sem mervado mert van aki babas volt megis negitiv volt a josteszteles eredmenye.
Drukkolok nagyon Neked!
Ha erosodik a csik akkor van remeny!!:)
Viszont az ovu tesz a mensi kozeledtet is jelzi ezert is erosodhet es ezert van az, hogy azt mondjak van akinek bevallt es van akinek nem. Aki terhes volt annak jostesztkent mukodott, akinem megjott, annak nem. Persze ez sem mervado mert van aki babas volt megis negitiv volt a josteszteles eredmenye.
Drukkolok nagyon Neked!
Ha 16an volt kb pe-d akkor a hcg is jelzi mar, nyugodtan tesztelhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!