Miert van az hogy a ROMA asszonyok olyan konnyen teherbe esnek?
20as!Én meg pont nem azt tapasztalom hogy tele rakják a kosarat.A mi városunkban ez úgy van hogy hó elején megkapják a segélyt,faluból taxival eljönnek ide a városba a Tesco-ba.Na akkor teli pakolják a kosarat,vesznek mindenféle chipset,meg értelmetlen dolgokat,aztán egy hónapig csend van.Otthon meg 2 napig megy a habzsi-dőzsi,aztán pedig csak lesnek hogy elfogyott a kaja...
(Ez nem a kérdéshez tartozott bocsi)
És megint csak tisztelet a kivételnek,mert nekünk is vannak roma ismerőseink,akik nem említhetők egy lapon az igénytelenebb fajtával.
Taxival?
Itt mindenkinek van kocsija! És erre felé havonta többször kapnak segélyt.
Hónap elején,közepén és végén. Így nem nehéz! :)
ezt a történetet megosztom, nagyon kiborító volt
30 hetesen kórházba kerültem, front miatt begörcsöltem
a mellettem lévő ágyban egy beültetés után 8 hetes kismama feküdt , mert bevérzett.
aznap este érkezett egy roma asszony, a 8. gyerekkel terhesen
másnap láttuk a kertben dohányozni a hapsijával
az orvos kérdésére, hogy mikor szülte a gyermekeit, melyik években, melyik volt természetes és hány császáros volt, nem tudott felelni.
megszülte a gyereket a 39. héten
a mellettem fekvő lány elvetélt...
egész este sírt, hogy ő bezzeg kilóra szedi az orvos által felírt gyógyszert, úgy eszik, mozog, tesz mindent, hogy babája legyen, de elvetél, míg az asszonyság dohányozva is vígan kihordta a 8. gyerekét...
erről ennyit
A kh-ban én is láttam meg hallottam cifra dolgokat... volt amelyik még piált is, a cigi meg "alap". Legalább is egy bizonyos rétegnél.
Én minden egyes nap hálát adtam az égnek, hogy a pici fiam majdnem 4kg lett, és csak 1 héttel a kiírás előtt jött, pedig "csak" cipeltem naponta a tesóját, szatyrokat, babakocsit 3. emeletre, mert muszáj volt, egyedül voltam velük. Náluk nem szokás a kicsikre vigyázni se. Kb 30 éve Borsod megyében még a védőnők mumifikálódott csecsemőt is találtak ajtó mögött.
Szóval kb tényleg úgy képesek szaporodni, mint a patkányok, az életkörülményeket tekintve is.
Hangsúlyozom, ez csak egy bizonyos rétegre igaz, de arra nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!