43 naposak a ciklusaim! Van aki ilyen hosszu ciklus mellett konnyen terhes maradt?
Nekem már voltak 50 napos ciklusaim is!Több mint 1 éve probálkozunk a babával,ma voltam orvosnál,aki beutalt vérvételre és vizeletvételre...a párom pedig kapott egy beutalót,hogy megvizsgálják a hímivarsejteket :S ha ezeknél minden rendbe van akkor jön a gyógyszeres kezelés,ha az is csődöt mondd akkor jön a befecskendezés és ha ez se jön össze akkor jön a lombik program :S :(
Átlagosan 40-42napos ciklusaim vannak,de volt hogy 32 is volt!
Nem normális ha ilyen sokáig tart a ciklusod,mert valószínű igy nincs peteérésed :S
akkor én vagyok a másik véglet...24 naposak a ciklusaim, 1,5 éve kellett hogy teherbe essek.
Kiváncsi vagyok hogy lesz a kistesónaál....
Nekem is voltak ilyen "végtelen" ciklusaim.
Cickafark tea, palástfű tea, pásztortáska, bojtorján és ginseng tea. Ezek mind segítettek. Nem egyszerre, de célirányosan érdemes kipróbálni.
Olvass utána, hogy melyiket milyen arányban és mikor kell fogyasztani! Mármint ha most mégsem jött össze, és változtatni szeretnél.
És még egy jó tanács, bár nyilván ehhez semmi közöm, de ne mérgezd magad mesterséges hormongyógyszerrel - fogamzásgátlás címén!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!