Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy babát várok?

Lehetséges, hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Az utolsó mensim első napja e hó 8-án volt 5 napig tartott,a ciklusom 22 napos.A párommal 2szer szeretkeztünk az elmult 3 napban védekezés nélkül(tegnap már zoknit huztunk)... mennyi az esélye,hogy teherbe estem?Segítsetek kérlek!!

2012. jún. 24. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Miben kell segíteni? Mit tegyek most? Ráolvassak?

Máskor gondolkodj, ha nem akarsz terhes lenni. Igen, lehetsz terhes, a terhességek ugyanis pont így jönnek létre.

2012. jún. 24. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet rá esélyed, ha később volt most peteérésed, mint eddig! Sajnos van miért izgulnod!
2012. jún. 24. 21:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen!Tudom,hogy hogyan lesz a baba!!!Szeretnénk is már.De most teljesen tanácstalan vagyok.Mert most próbálkoztunk először,és az érdekelne,hogy mennyi az esélye,hogy babát várok!Ugy értem,h lehetett e pont akkor peteérésem,mert számolgattam én,de minden oldalon más időpont jött ki...
2012. jún. 24. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek esélyes,hogy babás lettem?csináljak majd tesztet?és ha igen,mikor érdemes?Már most iszonyat boldog vagyok,pedig nem is biztos...hhmmmmm....annyira jó volna :)
2012. jún. 24. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha babát akartok, akkor miért "húztatok zoknit" tegnap??? Mi amikor babát akartunk, akkor egész hónapban védekezés nélkül szexeltünk, felesleges "zoknit húzni", úgy nem fog össze jönni! Lehet pont akkor volt spontán peteérésed!
2012. jún. 25. 00:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért húztunk zoknit, mert miután védekezés nélkül szeretkeztünk,furán éreztem magam ott lenn...csípett és kicsit érzékenyebb is volt,picit talán még fájt is... de ezt csak akkor tapasztaltam...és ki akartuk próbálni,hogy ha zokniban csináljuk akkor is ez lesz e,de akkor nem tapasztaltam ilyesmit.Ma megint próbálkoztunk de most semmi olyat nem éreztem...Az utóbbi két napban rengeteget eszem,nem csak magamhoz képest...reménykedhetünk?vagy csak bebeszélem magamnak a dolgot??mit gondoltok?
2012. jún. 25. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy elmúlt 3-4 napról beszélsz, így csak bebeszéled magadnak. Ilyenkor semmi tünet, jel nincs, hisz ha egyáltalán van is megtermékenyített petesejt, az kapcsolatban sincs az anya szervezetével. Úgyhogy ez az étvágy és a hasonlók csak bebeszélés.
2012. jún. 26. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Még nem érezhetsz semmit! Majd csak hetek múlva! Tesztet meg akkor csinálj csak, ha nem jön meg időre! Addig felesleges, mert addig nem mutatja ki a teszt a terhességet!
2012. jún. 26. 18:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Annyira izgatott vagyok...olyan jó lenne,ha összejönne... :)
2012. jún. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!