Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat varok? Tesztek negativak...

Babat varok? Tesztek negativak. Talan tul hamar teszteltem?

Figyelt kérdés
Marcius 20. an jott meg az utolso menzim , 26.tartott. Elotte 2 nappal egyutt voltunk a parommal es semmilyen fogamzasgatlo eszkozt nem alkalmaztunk. Menstruacio utan is szinte minden nap szeretkeztunk es nem vedekeztunk.Mult het ota probalkozok tesztel, de mind negativ. Tul hamar vagyok meg a tesztelessel? Egyebkent nekem soha nem gorcsolt a hasam menzi elott, de most egy hete minden este begorcsolok. Nem veszes de azert nem kellemes erzes. Ez lehet a pici jelenlete?
2012. ápr. 5. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy baba de nemvárt napján jo tesztelni leghamarabb.
2012. ápr. 5. 15:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély, főleg ha megvolt rendesen. De ha mégis félsz, akkor tesztelj később. Mondjuk nem sok értelmét látom.
2012. ápr. 5. 15:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem felek:D Varok:)Varom mar, hogy lathassam a 2 csikot a teszten:)
2012. ápr. 5. 15:18
 4/14 anonim ***** válasza:
:)
2012. ápr. 5. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Kellemes Babavárást. Drukkolok a 2csíkhoz
2012. ápr. 5. 15:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) Annyira nem tudom,h mi van. Van mikor ugy erzem, igen itt van velem mar. Azutan gondolkozok, h lehet meg sem? A varakozas megorit:D
2012. ápr. 5. 15:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Varok meg velemenyeket:)
2012. ápr. 5. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen korán még hova tesztelsz? Átlagos 28 napos ciklussal számolva kb. csak tegnap előtt lehetett ovud....

Annak, hogy a mensid előtt 2 nappal fogant volna, kb semmi esélye, mert akkor azt már kimutatná a teszt, és amúgy is mensi előtt közvetlenül nagyon kevés rá az esély.

A teszt akkor mutatja ki a babát, ha már beágyazódott, az pedig a megtermékenyülést követően 7-10 nap múlva történik meg kb. Teherbe esni akkor tudsz, mikor ovulációd van, az pedig a következő mensi előtt kb. 2 héttel van. Szóval tesztelni kkor kell, ha már késik a mensi, vagy legalábbis már esedékes lenne. Úgyhogy egyenlőre nem vagy terhes, de lehet, hogy sikerült, ez majd jövő hét után derül ki.

Tényleg nem bántásból mondom, de jó lenne, ha mielőtt beleveted magad ebbe, kicsit tájékozódnál a dolgokról, mert az, hogy pár napos próbálkozás után egyből teszteket lövögetsz, elég durva..

2012. ápr. 5. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha március 20.-án jött meg utoljára akkor most lesz kb peteérésed... vagy volt. Szóval tök esélytelen, hogy terhes vagy. Majd akkor tesztelj ha jön a köv. mensid, vagyis ha elmaradt.

Nem értem, az elöttem lévő hozzászólók nem olvasták el a kérdést?

2012. ápr. 5. 15:56
 10/14 A kérdező kommentje:
En sem nagyon ertem... a hangnemet meg vegkepp nem. Egyebkent tudom,h mi hogyan mukodik, csak sajnos az elozo babamat elvesztettem, ezert vagyok most olyan turelmetlen.
2012. ápr. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!