Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat varok? Tesztek negativak...

Babat varok? Tesztek negativak. Talan tul hamar teszteltem?

Figyelt kérdés
Marcius 20. an jott meg az utolso menzim , 26.tartott. Elotte 2 nappal egyutt voltunk a parommal es semmilyen fogamzasgatlo eszkozt nem alkalmaztunk. Menstruacio utan is szinte minden nap szeretkeztunk es nem vedekeztunk.Mult het ota probalkozok tesztel, de mind negativ. Tul hamar vagyok meg a tesztelessel? Egyebkent nekem soha nem gorcsolt a hasam menzi elott, de most egy hete minden este begorcsolok. Nem veszes de azert nem kellemes erzes. Ez lehet a pici jelenlete?
2012. ápr. 5. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tehát március 20-án megjött a menzeszed... akkor peteérésed rá kb. 14 napra, azaz ápr. 2-án 3-án volt valószínűleg (ha 28 naposak a ciklusaid), tehát teherbe legkorábban 2-3 napja eshettél, tehát még be sem ágyazódott, nem hogy kimutassa a teszt. Legkorábban 15-17. között érdemes tesztelned, addig nem.
2012. ápr. 5. 16:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonok minden valaszt!
2012. ápr. 5. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem írtam bántó hangnemben, sajnálom, ha neked úgy jött le. Az hogy türelmetlen vagy, egy dolog, az meg egy másik, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Ugyanis ha tisztában lennél, akkor nem tesztelgetnél már múlthét óta, mert tudnád, hogy felesleges, hiszen még csak ezen a héten valószínű az ovulációd.
2012. ápr. 5. 16:54
 14/14 adriennjeni ***** válasza:
Én is nagyon szeretnék babát, és sokszor estem abba a hibába mint te! Ha nagyon beleéled magad, akkor csak nagyot fogsz csalódni. Várj türelemmel. Én is azt teszem. nekem másfél éve nincs normális menstruációm! Az a biztos, ha elmész dokihoz, ha úgy érzed szükséges. Kérj tanácsot tőle is. Nyugalom!!!!! Csak jót akarnak neked! :)
2012. ápr. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!