Több mint két hete nem jön meg. Teszteltem kettőt (sajnos csak este tudtam) negatívak. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
X-epil tesztek voltak, elvileg a nap minden szakaszában lehet használni és a 2. teszt 2 hetes késésnél volt. Mostanában nagyon stresszesen élek.2010. jún. 8. 19:26
1/3 anonim válasza:
Ha elég stresszesen élsz, akkor nagyobb valószínűséggel a stressz a hunyó. Persze, ezek a tesztek sem annyira megbízhatóak, negatív és pozitív irányba is tévedhetnek (tapasztalatból mondom mind a kettőt!), ahogy a nőgyógyászom mondta: az a biztos, amit ő lát. Emiatt tanácsolom, hogy menj el a nőgyógyászodhoz, ő meg fog alaposan vizsgálni. Egy ilyen korú terhességet pedig már láthat, így hamar fény derül a titokra, ha tévedett a teszt. Terhes lehetsz, nincs kizárva, ha a peteérésed környékén éltél nemi életet, de a két negatív teszt ilyen esetben elég megnyugtató lehet, már ha nem akarsz babát.
2/3 anonim válasza:
Szia!Szerintem is menj orvoshoz mert én a napokban jártam úgy mint te.Igaz nekem csak egy hetet késett, de a tesztjeim negatívak voltak, többek között az X-epil is.
Kiderült hogy a petesejtem nem tudott kilökődni a tüszőből és ciszta lett belőle.Most kaptam rá duphastont.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem hinnem hogy terhes lehetsz mert en a nemvart elott 3 nappal teszteltem, es az esti sotetebb lett mint a reggeli. Azert szoritok, nem vagyunk egyformak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!