Van aki jövő hét hétfőre 18. -a körül NEM várja?
Mióta próbáljátok a babát?
Van esetleg valami tünetetek? Nekem a mellfájáson kívül nincs igazán semmi,folyásom sincs...épp úgy mint a mensi előtt!
1...
Elnézést nem 2-en vagyunk. Zsófi csinálj holnap reggel egy másikat. A vaterás teszt nem olyan megbizható szerintem. De azért drukkolok!!!! Én még mindig nem hiszem el hogy terhes vagyok!!!!! Ez normális????
2..
Persze, hogy normális, én is csak akkor hittem el, mikor már éreztem, ahogy mozog. :)
Még mindig nem teszteltem, majd holnap reggel. De még mindig semmi, csak hogy sokat iszom és ez a menzi előjele szokott lenni. :(
Én 35 vagyok, 32 évesen szültem a kisfiamat, úúúúgy szeretnénk, ha lenne kistestvére!
4..
Ó, lányok én úgy elkenődtem.. A halvány pozim után a tegnapi nekem full negatívnak tűnt. Mondjuk másik féle teszt volt... De még mindig nem jött meg. Nem tudom, mit gondoljak. Majd ma veszek egy olyan tesztet, mint a hétfői...
NEktek boldog babavárást!
Kérdezőnek: Hogy fogadta apuka?
1eske, megnyugodott már a párod?
1...
Igem megnyugodott!!! Ne vegyél olyan tesztet amilyen pozitiv volt!!!! Most vegyél egy x-epilt drogériákban kapható.
Apa este ért haza, és én a tesztek előtt voltam, majd amikor félre álltam, észre vette őket. Nézte, majd mikor leesett neki hogy mit is néz, akkor leült és nem akarta elhinni....nagyon örült!!!! Most kicsit ő is fél, hogy mi lesz, de sztem minden rendben van.
Dokit majd hívom, jövő hét elején, és kérek időpontot. Most még sokat úgysem lát. A vmelyik kalkulátor szerint 4hetes és 5napos vagyok.
Veletek miújság?
2..
Nagyon megható lehetett, ez olyan boldog pillanat, mikor már az Apuka is tudja az örömhírt!!
Én tegnap du. csináltam egy tesztet (X-Epil), de negatív lett sajnos. A következő hónap így ismét reményekkel teli lesz majd.
1...
Annyira görcsl a hasam hogy az biztos nem normális. Szerintem el fog menni a baba. Amikor hapcizok akkor is begörcs. Szerintetek ez normális??? Mitől görcsöl enyire??
4..
Úgy tűnik becsapott a + tesztem. Egy hét késéssel megjött. Még jó, hogy nem mondtam el itthon...
1eske, nem tudom, menj el dokihoz mielőbb!
2: akkor majd jövő hónapban..:)
Babások, hogy vagytok? Immáron az ~5. héten..:)
oh sajnálom... tényleg jó hogy nem mondtad el.
Én csütörtökön megyek dokihoz))) Bizakodva!! A kislányomat az 5.héten láttuk- mármint a petezsákot meghogy szabályos és jó helyen van!!
Drukkolok ebben a ciklusban Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!