Ki nem várja junius 14 re?
nem semmit nem ér
félrevezet
Kedves Kérdező!
Én valamiért nem tudom megnézni a képet, nem találja a kereső vagy mi?! Fel tudnád esetleg rakni még egyszer, hátha, kíváncsi vagyok rá :)
Én nem jósteszteltem, mert mostanában nem rendeltem ovutesztet.
Valakinél valami? Jósteszt vagy hcg?
Már nem sok van hátra :)
Bár én tegnap óta néha picit görcsölgetek, szóval....na mindegy, a remény hal meg utoljára.
Muki
na én is így vagyok!én nem teszteltem csak ovu tesztel de negatív!nem erősödik inkább nincs is ott semmi!
manó!
Kérdező: talán haloványan, de mintha látszódna ott valami, nem csináltál azóta másikat? Ha tényleg pocaklakó van, már erősebben kellene mutatnia?
Többiek: korai volt még a teszt, én sem merek még tesztelni, néha kicsit görcsölgetek, de olyan mint menzeszkor, inkább csak afféle ijesztgetés, néha furcsán feszít az alhasam vagy a méhem környéke, nem tudom ez mit jelent, de ilyet még nem nagyon éreztem. Pár nap és kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!