Ki nem várja junius 14 re?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 13:52
31/94 anonim válasza:
15-re nem váró!!nincs az olyan messze!!még 6 kemény nap!!
felrakod a görbédet!!manó!
32/94 anonim válasza:
Szia Manó! Ilyen a görbém: [link]
33/94 anonim válasza:
Azt mondták rá,hogy irigylésre méltó de, ilyen volt a múlt hónapban is ez egy kicsit elkeserit.
34/94 anonim válasza:
tényleg szép görbe!!hát nekem nem ilyen egyenletes!!szerintem se baj ha ilyen a görbéd!!
hát az enyém ilyen:
hát nem tudom!!szerinted??
35/94 anonim válasza:
Megmondom öszintén én nem nagyon értek a görbékhez azért is raktam fel.De szerintem az jó ha neked ilyen magasra felmegy a höd . Én inkább az enyémet érzem alacsonynak.Múlt hónapban is 36,6 volt napokig,söt mikor megjött még akkor is.
36/94 anonim válasza:
Neked hány naposak a ciklusaid ?.Az enyém 26.
37/94 anonim válasza:
Semmit nem érzek,se mell fájdalom vagy érzékenység semmi !
38/94 anonim válasza:
hát elég rendszertelen!!megjön minden hónapba de nem pontos!!átlagosan 31 naposak!!attól függ mennyi az alaphőd!!mert nekem elvileg 36,3 vagy 36,4!ja képzeld,hogy jártam!!kint voltunk a temetőbe kedden és csak csütörtökön vettem észre a kulancsot bennem!!és most nem tudom az emeltem meg-e a hőm!!akkor volt mikor 2 napig 36,9 volt!!és tegnap meg ma kezdet esni!!nem tudom!!
39/94 anonim válasza:
pill!el kell mennem 1 órára!!de leszek!!bocsi!!
40/94 anonim válasza:
Szia. Sajnos holnap tudok csak lenni mert most pakolom a böröndöm és egészéjszaka úton leszek magyarba.Remélem holnap még beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!