Ki nem várja junius 14 re?
Na, végül nem teszteltem, mert rájöttem, hogy mi van akkor, ha valóban később volt ovum - mert utána 3-án vasárnap rettenetesen fájt a jobb oldali petefészkem, és ha tényleg csak akkor vagy 4-én volt, akkor még bőven ráérek a teszttel, van most otthon bőven, de ennyire nem szeretnék pocsékolni, de hétvége körül tuti tesztelek, ha addig nem jön meg.
A hőm ma reggel 37,1 volt.
Többiek? Ki mikor tesztel?
Muki
Muki:
görbéd megmutatod??
hát nekem megint ugrott a hőm!ha ez nem babás görbe akkor tényleg hülyét fogok kapni akkor a párommal elmegyünk a dokihoz mert jövő héten 3 napot itthon leszek!!
Szia Manó,
Persze, csatolom:
Mindenkinek megy a drukk, remélem mindannyian pozitívat tesztelünk a héten vagy a hónapban :)
Mi van azokkal, akik mostanra nem várták?
A cicimmel most nem jutok dűlőre, mert hol fáj hol nem. Kisebb szurkálások még mindig vannak, de múlt hónapban is ugyanez volt (krémes folyás, szurka...), ráadásul cukros vagyok, az meg össze-vissza van 1,9 és 10,4 között, pedig tartom a diétát, szóval én nem nagyon reménykedem, de azért hátha mégis sikerül(t).
Felteszem én is a görbém ha nem baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!