Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

márc. 26-án voltam a barátommal,de kb. fél percig volt bennem gumi nélkül. Áprilisban megjött,viszont gyengébb volt a mensim. Voltam orvosnál, nagyon bunkón viselkedett, annyit mondott,hogy csináljak egy tesztet.

Két napra rá csináltam egy tesztet (Liliy;miután megjött; az együtt lét után 16 nappal és negatív lett.)

Jövő7en kell megjönnie, ovuláció tájékán ovus tüneteim voltak. ( Szóval a jövőheti menstruációnak az ovujára gondoltam. )

Semmiféle terhes tünetem nincs.

2012. ápr. 27. 20:52
 1/9 A kérdező kommentje:
A reggeli hőmet is megmértem reggel, az ápr. mensi alatt, és alacsony volt.
2012. ápr. 27. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem vagy terhes.. ha terhes lennél akkor már nem kellett volna h megjöjjön
2012. ápr. 27. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes.
2012. ápr. 27. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem vagy terhes. A teszt már kimutatta volna. Ha nagyon izgulsz, csinálj mégegyet. A tesztek csak nagyon ritkán tévednek.
2012. ápr. 27. 21:00
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Megnyugodtam :)
2012. ápr. 27. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, de ha máskor nem akarsz izgulni, akkor fél percig se legyetek gumi nélkül, ez nem időtől függ.
2012. ápr. 27. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, tanultam ebből. Soha többé gumi nélkül!
2012. ápr. 27. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

"kb. fél percig volt bennem gumi nélkül" - teherbeesés szempontjából az idő lényegtelen mellékinfo. Benned volt.

Áprilisban megjött,viszont gyengébb volt a mensim. - nagyon ritka az, hogy valaki mensizik terhesen. Különben nem lenne a terhesség első jelei között a mensi kimaradása. Vannak kivételek, de ritka.

Voltam orvosnál, nagyon bunkón viselkedett, annyit mondott,hogy csináljak egy tesztet.- Napi szinten találkozik "csak fél percre berakott" dolgokkal, és "kiszakadt gumikkal", én sem bírnám hosszútávon a sok abortuszt, amit ilyenek miatt kell elvégeznie.

Két napra rá csináltam egy tesztet (Liliy;miután megjött; az együtt lét után 16 nappal és negatív lett.) - Az, hogy előváladéktól terhes legyél+ mensizz terhesség alatt+ a teszt ne mutassa ki - így együtt a nullával egyenlő az esélye.

Jövő7en kell megjönnie, ovuláció tájékán ovus tüneteim voltak. (Szóval a jövőheti menstruációnak az ovujára gondoltam.) - Már azt is tudod, milyen tünetei vannak az ovudnak, eléggé belemerültél a témába. Gondolom, akkor már nem kell mégegyszer kifejteni, hogy a fél perc lényegtelen, gumi nélkül nem szabad csinálni!

Semmiféle terhes tünetem nincs. - Mert mázlidra nem estél teherbe.

2012. ápr. 27. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak is, hogy ennyi időt szánt rám!
2012. ápr. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!