Ugye nincs rá esély, hogy terhes lennék?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és a barátommal február 25-én lefeküdtünk. Védekeztünk, a gumi sem szakadt ki. Március 7-én meg is betegedtem. Azonban körülbelül,1 hete furcsán érzem magam. Beteg voltam mandulagyulladásom volt és lázam is. Ezek már elmúltak, már csak náthás vagyok és néha kicsit szédülök. Ugye nem lehetek terhes?2012. márc. 28. 17:43
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem, de csinálj egy tesztet.
2/8 anonim válasza:
miért lennél, ha minden rendben volt? 19 éves vagy basszus, ha ennyire félsz a terhességtől, akkor tegyél meg még többet, hogy ne legyél. Így nem is élvezheted a szexet, ha ennyire para van benned.
3/8 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek köszönöm szépen!:)
A másodiknak...igazad van, tényleg nem élvezem annyira!
2012. márc. 28. 17:54
4/8 anonim válasza:
"Március 7-én meg is betegedtem." Miért kell a menstruációt betegségnek hívni?
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, akkor: Március 7-én megjött a havim.
2012. márc. 28. 17:58
6/8 anonim válasza:
második vagyok és nem lecseszni akartalak, csak így tényleg nem tudod magad átadni magad az élvezetnek. Szedj gyógyszert és használjatok gumit is, ha úgy jobban érzed magad.
7/8 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod, köszönöm szépen!
2012. márc. 28. 18:02
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes.:)Viszont már fel is írattam magamnak fogamzásgátlót!Köszönöm a 2. válaszolónak, hogy "felnyitottad" a szemem.
2012. ápr. 4. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!