Ha állandóan ennék, kimerült, ingerült, és 2 hónapja nem jőtt meg a menzeszem de olya érzésem van mint ha meg akarna jőnni van rá esély h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 22:00
1/5 nini24 válasza:
Esély van,de ezt csak egy teszt vagy nődoki tudja kimutatni! Tesztelj! Írd majd meg az eredményt!Drukkolok!:-)
2/5 anonim válasza:
Bőven van rá esélyed!De ha nem jött meg 2hónapja miért nem mentél már nőgyógyászhoz,mert ha nem is vagy terhes,akkor is lehet vmi gond,kell legyen oka,hogy nem menzeszelsz.
3/5 anonim válasza:
Igen,elég nagy esélyed van rá. Nekem is pont ilyen volt,mikor megtudtam,h terhes vagyok,csak hányinger is társult hozzá. Tesztelj egyet :)
4/5 A kérdező kommentje:
De nem is volnék megilyedve csak az az egy kis bökkenő van hogy még csak 17 éves vagyok.
2012. jan. 29. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!