Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha állandóan ennék, kimerült,...

Ha állandóan ennék, kimerült, ingerült, és 2 hónapja nem jőtt meg a menzeszem de olya érzésem van mint ha meg akarna jőnni van rá esély h terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 22:00
 1/5 nini24 ***** válasza:
Esély van,de ezt csak egy teszt vagy nődoki tudja kimutatni! Tesztelj! Írd majd meg az eredményt!Drukkolok!:-)
2012. jan. 28. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Bőven van rá esélyed!De ha nem jött meg 2hónapja miért nem mentél már nőgyógyászhoz,mert ha nem is vagy terhes,akkor is lehet vmi gond,kell legyen oka,hogy nem menzeszelsz.
2012. jan. 28. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen,elég nagy esélyed van rá. Nekem is pont ilyen volt,mikor megtudtam,h terhes vagyok,csak hányinger is társult hozzá. Tesztelj egyet :)
2012. jan. 28. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem is volnék megilyedve csak az az egy kis bökkenő van hogy még csak 17 éves vagyok.
2012. jan. 29. 14:15
 5/5 nini24 ***** válasza:
Akkor pedig irány a doki!!!!
2012. jan. 31. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!