Lehetek terhes, ha következőek a tüneteim:állandóan ennék, kicsit érzékenyek a melleim és volt olyan érzésem mintha meg akarna jönni. Mennyi az esély rá, hogy útban a baba?
Eloszor is mikor kellene megjonnie?Lehet, hogy csak a menszit jelzi elore.Ha meg kesik, akkor csinalj egy tesztet es meglatod.Termeszetesen az elovaladekban is vannak spermiumok es attol is teherbe eshetsz, de a terhessegi tunetek nem jelentkeznek olyan hamar,nekem a 6. heten voltak tuneteim utana meg semmi.
7+4 hetes km
Az út a beágyazódásig 7-12 nap. A beágyazódás másnapjától meg már érezhetsz tüneteket, mert elkezd termelődni a HCG hormon... (Én a második gyerekemmel a 8. napon már émelyegtem) szóval akár az is lehet. Egy-két nap múlva tesztelj, és ha az negatív is, akkor a menstruáció várható napja után egy-két nappal megint, ha addig nem jön meg...
(Ha nem akartok babát, védekezzetek!!)
Pedig muszály megnézned azt az eredményt...
Kívánom,hogy JÖJJÖN meg!
12 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!