Lehetek terhes így?
Tudom, hogy számtalan ilyen kérdés érkezik, de kérlek, válaszoljatok rá normálisan. Köszönöm!
Tehát: 20 éves lány vagyok, a párommal évek óta óvszerrel védekezünk, eddig sosem volt gond. Sajnos azonban nagyon érzékeny a hormonháztartásom, stressz illetve betegség miatt már számtalanszor késett a menstruációm. Most is ilyen eset áll fenn, 2 napja meg kellett volna jönnie, de semmi (a hátam mögött van egy jó stresszes vizsgaidőszak). A hasam ugyan görcsöl, a mellem is feszül, de tudom nagyon jól, hogy ezek a terhesség jelei ugyanúgy lehetnek, mint a menzeszé. Azért aggódom egyébként különösen, mert előfordulhatott, hogy némi előváladék rákerült a kotonra a kezemről, de ez sem száz százalék. A gumikkal minden rendben volt. Szerintetek lehetek terhes? (Én nagyon remélem, hogy nem vagyok az, mert nagyon nem szeretnék még babát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!