Nyugtassatok meg, ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap múlt el a menstruációm, ma vesztettem el a szüzességem a barátommal. Használtunk gumit, nem vagyok tudatlan, de mielőtt felvette volna hozzáért a puncimhoz, véletlen miközben csókolóztunk:/ nagyon ideges vagyok, túlságosan ráparázok azthiszem:/2012. jan. 28. 18:12
2/22 anonim válasza:
Ha mielőtt felvette volna, előtte már elélvezett, és az, amivel hozzád ért, spermás volt, akkor biza előfordulhat, h terhes leszel.
4/22 anonim válasza:
kizárt, hogy terhes legyél
a terhesség ugyanis a beágyazódással jön létre, ami a megtermékenyítés után van 7-10 nappal és a megtermékenyülés is lehet akár 2-3 nappal a szex után is...
6/22 anonim válasza:
Nyugi!A sperma nem olyan,mint a bébikenguru,hogy fölmászik a szőrön:)Ha ugyan került sperma a kezére!Ha meg előtte menstruáltál,tuti nem vagy az!Túlságosan ráparázol én is azt hiszem! :-)De azért azt nem hisszük ám el,hogy "véletlen"nyúlt a puncidhoz,ugye csajok??
7/22 anonim válasza:
Négyes! Mi a helyzet a spontán módon kiszabaduló petékkel?
8/22 anonim válasza:
"Négyes! Mi a helyzet a spontán módon kiszabaduló petékkel?"
he?????? ha ma kefélt életében először, akkor ma nem terhes...8. osztályos biológia tananyag...
9/22 anonim válasza:
" nem vagyok tudatlan" Aha, látjuk.
10/22 anonim válasza:
Pete bármikor kiszabadulhat egy jó kis orgazmus hatására. Tehát, az általad említett naptármódszer nem megfelelő. (Csak téged szerettelek volna erről tájékoztatni.)
Ettől függetlenül a kérdező nem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!