Nyugtassatok meg, ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap múlt el a menstruációm, ma vesztettem el a szüzességem a barátommal. Használtunk gumit, nem vagyok tudatlan, de mielőtt felvette volna hozzáért a puncimhoz, véletlen miközben csókolóztunk:/ nagyon ideges vagyok, túlságosan ráparázok azthiszem:/2012. jan. 28. 18:12
21/22 anonim válasza:
nem lehetsz az! A hülyékkel ne foglalkozz! a méhed 14cmre van a puncidtól. ha csak nem álltál fejre szex után, nem lehetsz!!!! :))) Nyugiiiii (:
22/22 anonim válasza:
Utolsó!Te sem olvastad el normálisan a kérdést!HOZZÁÉRT a puncijához,nem BEDUGTA! Vagy neked mindegy? Te terhes lettél úgy,hogy odaérintette a párod? Ne haragudj,de te vagy értetlen így ne mondd a kérdezőnek,hogy ne foglalkozzon a hülyékkel.Mert itt .....csak egy van:)Kérdező! Légyszi magyarázd el nekik újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!