Gumi nélkül szeretkeztem, de a barátom nem élvezett belém. Az aktus után két óra múlva megjött a menstruációm. és úgy fájt és görcsölt a hasam, mint még soha. Nagyon félek. Ugye nem lehetek terhes? Nyugtassatok meg.
Úgy kell, megérdemelnéd!
Ha annyira felelőtlen vagy, hogy még védekezni sem vagy képes, akkor vállald a felelősséget is
Úristen!Hogy tudsz ekkora hülyeséget kérdezni!Szerintem az aktus alatt megtermékenyültél,10 perc alatt a baba 3 hónaposra cseperedett és mikor megjött a mensid,akkor meg elvetéltél!Jééézus!
Ki kéne vonni a forgalomból a biosz órákat!Annyira feleslegesek lettek!Úgyis mindenki hülye!
Szia!
A mensi és hogy terhes lehetsz-e az külön kérdés.
Ha amúgy is mostanra vártad, akkor a szex igenis beindíthatja a menstruációt. Én is jártam így és nekem is fájdalmasabb volt, gőzöm sincs miért.
Azonban én szedek fogamzásgátlót, szóval nekem nem kell állandóan azon paráznom terhes lettem-e. Amire neked megvan az esélyed, mégha nagyon pici is, de magvan. És most végigaggódhatsz egy hónapot!
Ha már barátod van és szexeltek, itt az idő felíratni a tablettát...
Már megint egy 15 éves(vagy még annyi sincs...)
Nyugtatgatásra ott van az édesanyád,tudod van egy szív mely mindent megbocsát,szeresd mert ez adrága jó anyád....te tudod egyáltalán mi az a babázás,vagy biciklizés,vagy barátnőkkel röhögcsélés????
Hogy lehet ilyet irni,hogy megérdemelnéd hogy terhes legyél!?Nem csak magával cseszne ki,hanem a picivel is!Vagy menjen abortuszra?Pont tegnap láttam ezen az oldalon abortuszos babákról képeket,szörnyű volt.Végülis megérdemlik mind a ketten.
Biztos nem vagy terhes.A szeretkezés meghozta a menseszed.Ilyen van,ahogy már irták,velem is volt.
És máskor meg védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!