1 hónapja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet negatív lett min2. Ami aggaszt hogy vannak tüneteim is:álmos vagyok egész nap, a fejem is fáj, meg hát ugye a kimaradt menszeszem is. Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 15:30
1/8 anonim válasza:
Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nőgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál?
Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.
2/8 A kérdező kommentje:
Az én menszeszem mindig is rendszertelen volt.A nőgyógyászt már felhívtam de azt mondta a recepciós nő hogy most nem tudnak fogadni mert sok a beteg, a másik helyen meg folyton az üzenetrögzítő szólal csak meg.
2012. ápr. 23. 15:39
3/8 anonim válasza:
A "mindig is rendszertelen" menses nem normális, egészséges dolog! Hormonprobléma állhat a késés mögött! Nekem a PCOS-m így derült ki. Nem hiszem, hogy ne találnál olyan orvost, ahol nem küldenek haza, ha problémád van! Keress másikat!
4/8 anonim válasza:
Hát, én SZTK-ba szoktam menni, általában fogadnak, csak zárás előtt fél órával nem adnak nekem sorszámot. Első vizsgálatnak tökéletes, legalább képben vagyok, hogy mi a helyzet. Telefonon az SZTK-ban is el szoktak hajtani engem, de amikor lementem, akkor láttam, hogy hazudtak.
5/8 A kérdező kommentje:
15:58nak képzeld a mi környékünkön nincs ilyen ha az egyik nem fogad akkor keresel másik dokit,mert sajnos nálunk pénztárca alapján vannak a nőgyógyászati vizsgálatok ami tegyem hozzá nemmagán rendelőben zajlik.Ráadásul azt vizsgálja meg akit a kedve tartja.
2012. ápr. 23. 21:58
6/8 A kérdező kommentje:
Am délután megpróbáltam megint időpontot kérni és elkezdi a csaj hogy junius 25-re tudnak csak adni előbb semmi kepp sem.
2012. ápr. 23. 22:05
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Érdeklődnék,hogy mi van veled???
8/8 A kérdező kommentje:
kössz megvagyok...a menzeszem azóta megjött,voltam dokinál,de az meg vizsgálat nélkül elküldött vérvételre. Egy hónapot vártunk az eredményre de semmit sem mondott a doki csak annyit hogy terhes nem vagyok az 100%
2012. szept. 25. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!