Az lehet, hogy az ovu teszt negatív volt egész hónapban, viszont ovu tüneteim (derékfájás, petefészekszurka, tojásfehérjés nyák) voltak?
Ebben a hónapban szedtem először Clostyt és Utrogestant. Nagyon bíztam benne, mert amúgy is volt peteérésem, ezt rásegítésnek kaptam. Sajnos uh-gal nem nézték a peteérést.
Melyiknek hihetek: tesztnek vagy a tüneteknek? Volt peteérésem?
Elvileg a gyógyszerek miatt ma kellett volna megjönni, eddig még semmi, bár a pé kitolódása miatt, lehet, hogy van még néhány napom. Tegnap sokat szurkált az oldalam, fájt a derekam, bő, nyúlós nyákom volt. Tudom ezek lehet menzesz előjelei is, de nagyon bizakodom. Ne tegyem?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszaitokat!
Én Utrogestant elvileg azért kaptam, mert rendszertelenek a ciklusaim és a Closty-Utro párosítás 28 napos ciklust eredményez, mert az abbahagyása megvonásos vérzést eredményez, ha nem történt meg a megtermékenyülés. És az utro vastagítja a méhnyálkahártyát, amit a Closty elvékonyít, sárgatest hormon tartalmú tabletta, tehát a beágyazódást segíti.
Szerintetek lehetett peteérésem attól még, hogy az ovuteszt nem volt pozitív, de a tüneteim megvoltak?
A clost a peteérést is kitolta? Hányadik napon volt?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!