Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehet, hogy az ovu teszt...

Az lehet, hogy az ovu teszt negatív volt egész hónapban, viszont ovu tüneteim (derékfájás, petefészekszurka, tojásfehérjés nyák) voltak?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban szedtem először Clostyt és Utrogestant. Nagyon bíztam benne, mert amúgy is volt peteérésem, ezt rásegítésnek kaptam. Sajnos uh-gal nem nézték a peteérést.

Melyiknek hihetek: tesztnek vagy a tüneteknek? Volt peteérésem?

Elvileg a gyógyszerek miatt ma kellett volna megjönni, eddig még semmi, bár a pé kitolódása miatt, lehet, hogy van még néhány napom. Tegnap sokat szurkált az oldalam, fájt a derekam, bő, nyúlós nyákom volt. Tudom ezek lehet menzesz előjelei is, de nagyon bizakodom. Ne tegyem?

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 30. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
De, tedd. Amíg meg nem jön, addig van esély. De a dokidat én lecserélném. Closty ultrahangos követés nélkül??? Akkor honnan tudtad, hogy mikor kezdd el szedni az Utro-t??? Így az sem biztos, hogy megrepedt a Closty-s tüsző. Én másik dokit keresnék.
2010. dec. 30. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia hát amig nem jon meg addig van remény. De azt tudnod kell, hogy sokaknak kitolja a menzit akár egy héttel is.nekem is igy volt már kétszeri is mikor szedtem. baba sajna nem lett. és igen nekem is ultrahangon nézték, szép 21mm tuszom lett de én sem kaptam mellé semmilyen tabit. kellett volna?
2010. dec. 30. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Én Utrogestant elvileg azért kaptam, mert rendszertelenek a ciklusaim és a Closty-Utro párosítás 28 napos ciklust eredményez, mert az abbahagyása megvonásos vérzést eredményez, ha nem történt meg a megtermékenyülés. És az utro vastagítja a méhnyálkahártyát, amit a Closty elvékonyít, sárgatest hormon tartalmú tabletta, tehát a beágyazódást segíti.

Szerintetek lehetett peteérésem attól még, hogy az ovuteszt nem volt pozitív, de a tüneteim megvoltak?

A clost a peteérést is kitolta? Hányadik napon volt?

Köszi!

2010. dec. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!