Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Csak nem estem teherbe, igaz?

Sziasztok.

A barátommal 1 hete feküdtünk le először és természetesen védekeztünk óvszerrel,de állítása szerint neki ezt még másnál sose kellett használnia.A lényeg az,h normálisan felhelyezte,majd lefeküdtünk,de mielőtt elélvezett volna kivette,persze még rajta volt a gumi ugyh semmiképp se élvezett belém.

Majd gyorsan ezekután bement a mosdoba,mindig ezt szokta..Majd fél óra elteltével fekszünk az ágyba és megszolal,h reméli,h nem történt gond.Mondom miért történt volna?Kiszakadt vmi?? erre ő:Nem nem,csak a gumi felső részénél volt vmi cucc.. Mondom,az lehet,h az én nedvem volt mert ha alul nem szakad ki meg azt mondja h rendesen felhelyezte akkor a tövénél csak nem tud kirepülni..De,h ő ilyenbe nagyon parás,és reméli h nem lett semmi gond..Egyik percbe azt mondja h tuti h nem történt semmi,a másikba meg h reméli nincs gond.

Teljesen beparáztatott,h utána kinyögi ezt és kb ezen vitatkozunk.De ha ezek a tények akkor tényleg nem lehetett gond igaz?

Bár azota,h ez az eset történt most letelt a 2 hét és már 1 hete megkéne,h jöjjön de vhogy nem akar...már 4 napja fájnak vagyis nagyon érzékenyek a mellbimbóim..de csak a bimbok,ezenkívül tegnap mintha premensis tüneteket éreztem volna,eszméletlenül görcsöltem fájt a hátam vagyis mintha leszakadtak vna a veséim,de mégse jött meg..Valószínű,h hnap tesztelek de félek..Most kb a 3 hétbe járhatok

Szerintetek terhes lehetek?

2012. márc. 17. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
De, lehetsz terhes!
2012. márc. 17. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:

van rá esély. remélem nem vagy terhes.

hány éves vagy?

2012. márc. 17. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
ne idegesítsétek már mégjobban szegényt...ha nem szakadt ki, elvileg nem lehet gond. szerintem azért késik, mert ideges vagy, meg a srác addig duruzsolt hogy ráparáztál. szerintem nem vagy terhes, de azért, hogy megnyugodj, tesztelj egyet.
2012. márc. 18. 06:48
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem lehet gond, nekem is volt ilyen, hogy napokat késett, aztán csináltam egy tesztet, ami negatív lett, és még aznap délután meg is jött:) amint leesett a nagy kő a szívemről, elmúlt a stressz, egyből megjött!
2012. márc. 18. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget és ma vettem először 2tesztet abbol az első nem mutatott ki semmit vagyis nem működött,de a második az azt mutatta h nem vok terhes...aztán gyorsan elfutottam még venni plusz 2 tesztet és abbol egyiket megint megcsináltam és aszerint se vagyok,a másikat meg majd azért holnap reggel.:)
2012. márc. 18. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nem hiszem, hogy terhes vagy, de ha 2 hét telt el a dolog óta, akkor még ne vedd biztosra ezt a tesztet... Szerintem ha nem jön meg, akkor újabb 1-2 hét urán tesztelj újat.
2012. márc. 19. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!