Szwrintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Január 30-án volt az utolsó mensim.Megszakítással védekezünk és köztes időben is együtt voltunk.A ciklusaim 25-26 naposak szoktak lenni.február 28-án nagyon begörcsöltem és megjött de nem erősen csak 2 tampont használtam el aznap.Másnap még kevesebb volt, rá két napra pedig csak barnás folyás.A mellemen kis apró pöttyök vannak, és a hasam is szúrkál.Mikor érdemes tesztet csinálnom és ha terhes vagyok hány hetes?2012. márc. 12. 18:09
1/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Most pedig azért szurkál a hasad mert kb. az ovulációnál tartasz.
2/7 anonim válasza:
Azért azt nem lehet így kijelenteni hogy nem vagy terhes.26-27.-én kéne megjönnie ha jól számoltam.Akkor tesztelj ha késik,de ha meg is jön és ugyanolyan kevés akkor ha elmúlott tesztelhetsz.De egyébként most tényleg peteérésed lehet,mert kb.most vagy félidőben.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, h két hete nagyon fel voltam puffaddva kb 1 hétig és onnantól van a nem szűnő hasszurka.
2012. márc. 12. 18:24
4/7 anonim válasza:
2.vagyok
Hát tesztelhetsz most is reggeli elsőből,ártani nem ártasz vele.De lehet hogy érdemesebb lenne megvárnod hogy megjön e,vagy hogy mennyire erősen jön meg.
5/7 anonim válasza:
Már nem először olvasom a kérdésed ezzel kapcsolatban. Könyörgöm miért nem tesztelsz, ha ennyire foglalkoztat ez az egész? Ha terhes vagy, és azért jött meg furán februárban, akkor már vígan pozitív lesz a teszt. Ennyi az egész. Szóval tesztelj, és kiderül. De itt akárhányszor is teszed fel ezt a kérdést, nem fogjuk tudni megmondani, max tippelni, de azzal nem lennél előrébb.
6/7 anonim válasza:
Nekem január 29.-én volt meg utoljára és tegnap pozitívat teszteltem. ha neked is akkor volt utoljára már te is simán tesztelhetsz...viszont ha volt vérzésed közben akkor nem valószínû hogy terhes vagy.
7/7 timszy25 válasza:
Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet és akkor megtudod hogy terhes vagy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!