Barbiii1987 kérdése:
Mi a párommal kisbabát szeretnénk, február 11-12-13 körül voltunk együtt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
De kb Március elején kezdtem furcsán érezni magam feszült a mellem megnőtt egy kicsit pedig én menstruáció előtt nem szoktam ilyet tapasztalni, de sajnos meg is jött,3 napig tartott a végén már ilyen fura barnás folyás volt. Ma napközbe hőemelkedésem volt 37,3, gyengének érzem magam, hányingerem is volt reggel körül picit később, és meg is fáztam picit, és igazából már nem tudom mit higgyek? Lehetek terhes?2012. márc. 11. 21:04
1/4 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy mikor kellene megjönnie, de egy tesztet megér.
2/4 A kérdező kommentje:
Március elején kellett, de olvastam olyanról, hogy valaki terhes volt mégis megjött neki! Igen egy tesztet mindenképp csinálok :)
2012. márc. 11. 21:13
3/4 anonim válasza:
akkor ezek szerint meg is jött márc. elején? Persze igen lehet olyan, aki terhes és vérzése is van, de ez a ritkább. Azért szerintem mindenképp csinálj reggel egy tesztet.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen meg jött :( remélem akkor én beletartozok a ritkába, jövőhéten csinálok is egy tesztet, köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 11. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!