Februárban kiderült terhes vagyok. Hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
Január 26.-án hagytam abba a gyógyszert. Februárban nem jött meg vettem tesztet voltam vérvételen és kiderült terhes vagyok.Héten voltam orvosnál de Uh-n nem látott még semmit. Valószínű hogy később fogant a baba.Hogy tudom kiszámolni hány hetes terhes vagyok? Utolsó menstruációm jan.30.-án volt.Mikor érdemes visszamennem az orvoshoz? Mikor már lesz szívhang is?2012. márc. 11. 11:00
1/5 anonim válasza:
SZIVHANG A 6.HÉTTÖL VAN AKKOR MÁR MEHETSZ ORVOSHOZ MOST VALÓSZINŰLEG 3-4 HETES LEHETSZ GRATULÁLOK! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :)
2012. márc. 11. 11:04
3/5 anonim válasza:
Márc. 11-ét írunk. 3-4 hetes semmiképp sem lehet. Szerintem több. Bár ez leginkább attól függ, mikor volt peteérés. A kalkulátor szerint 5 hetes és 6 napos vagy.
Itt meg tudod nézni. Szülés várható ideje: nov. 5.
4/5 anonim válasza:
Ma vagy 5+6 hetes terhes, ahogy az előző válaszoló is írta, ez az utolsó menstruáció első napjától számolva. Ha 2 hét múlva mész orvoshoz, akkor már látni kell mindent. Gratulálok!
5/5 anonim válasza:
Mindig az utolsó menzi első napjától számítjuk a terhességet, tehát ha az január 30 (az a nap is hétfő volt), akkor éppen ma vagy 6 hetes (ma is hétfő van)és a 6. hétől van szívhang, innentől kezdve már érdemes menni a dokihoz. Remélem segítettem és gratulálok! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!