Terhes lehetek?
Ha kb minimum 12 napja voltatok együtt akkor tesztelhetsz egy 10-es érzékenységű teszttel!(gyógyszertárban segítenek)
De én megvárnám a menstruáció kimaradását!
Nem tudom, a kalkulátor nem szentírás, viszont, ha a dokid nézte ultrahangon, hogy igen, most van domináns tüsződ, és megreped 24órán belül, az már pontos információ!!!
A beágyazódás meg általában akkorra fejeződik be, amikor meg kellene jönnie!
Ha jól olvasom, akkor öt nap telt el a termékeny napod óta!
Akkor még ne tesztelj, a termékeny naphoz adj hozzá legalább 14-et, akkor érdemes tesztelni leghamarabb.
Ha negatív akkor ismételd meg 2 nap múlva!
A beágyazódás több napig is eltarthat, olyan nincs, hogy ma ágyazódik be. ;) A megtermékenyített petesejt 5-10 nap múlva és a méh üregébe és a 7-12. nap között ágyazódik be.
Nekem a 12. napon lett halovány + a tesztem, de igazából az elmaradt mensi napján volt értékelhető a teszt. Tudom, hogy türelmetlen vagy, de várj, mert különben csak csalódni fogsz, lehet feleslegesen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!