Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes? Most...

Ugye nem vagyok terhes? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éve szedek fogamzásgátlót,megszakítás nélkül(kivéve persze amikor meg van),de ebben a hónapban 2x elfelejtettem bevenni.De a másnapit ugyanúgy bevettem.Nem jött meg a menstruációm,aminek febr.29-én kellett volna megjönnie.Úgy voltam vele,hogy késik,s így elkövettem azt a hibát,h márc. ban is volt egy "együttlétem".Úgy gondoltam,hogy védett vagyok még,hiszen elvileg mensi alatt vagyok és csak szedtem a tabit előtte is ,de nem jött meg.Tüneteim abszolút nincsenek,csak tiszta ideg vagyok,mert én erre még nem állok készen.
2012. márc. 6. 18:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
A teszt elég megbízható. Vagy pedig menj el dokihoz.
2012. márc. 6. 18:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát több dolog lehet, egyrészt terhesség, másrészt pedig az, hogy hat év után már nem megfelelő neked ez a tabletta - mindkettő miatt felkeresném a nőgyógyászom.
2012. márc. 6. 18:10
 3/23 A kérdező kommentje:
igen,tesztet szeretnék végezni csak nem tudom,hogy kimutatná e a terhességet.az együttlét márc.4-én volt,de nekem akkor már menstruálnom kellett volna,de nem jött meg
2012. márc. 6. 18:11
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
március negyedikei együttlétből fogant babát 15-16. körül mutat leghamarabb.
2012. márc. 6. 18:14
 5/23 A kérdező kommentje:

Tehát.

Február 8-án kezdtem a fogamzásgátlót(értelemszerűen előtte meg volt),minden nap szépen beszedtem mint a 6 év alatt mindig.De!Február 24-én és 26-án elfelejtettem bevenni.Ez idő alatt is volt együttlét,de akkor védekeztünk máshogy is.Február 29-én meg kellett volna jönnie,de nem jött meg,s én hülye módon úgy gondoltam,hogy késik,és védett vagyok mivel csak mensi alatt vagyok és tabit is szedtem,s így márc. 4-én is együtt voltunk.Terhes lennék?Mindenki azt mondja,h nem,csak felborult a hormonháztartásom a kihagyott tabi miatt.

2012. márc. 6. 18:17
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem majd kb. 2 hét múlva mindenféleképpen tesztelj ha hamarabb nem is. De én szerintem neked az is rátesz most egy lapáttal,hogy idegeskedsz, mert attól is bizony késhet még többet. Szerintem tesztelj és utána mindenféleképp menj el orvoshoz. Legalább tisztázod a helyzeted. próbálj meg ne idegeskedni (persze tudom, könnyű ezt mondani). Minden jót neked!
2012. márc. 6. 18:21
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Fennáll a valószínűsége. Egy tesztet azért érdemes ellőni, utána pedig felkeresni egy dokit. Lehet más is a háttérben, amire csak ő adhat választ.
2012. márc. 6. 18:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelni akkor érdemes, mikor már a legutolsó úgymond veszélyes együttlétből fogant babát is kimutatja. A 24-26 közötti együttlétekből ha baba lett, holnap-holnapután már mutatja majd a teszt. A későbbit még nem. Ultrahangon egyelőre orvos sem látna semmit. Én kiegészítő védekezést használnék, és kb egy hét múlva felkeresném az orvosomat. Én azt gondolom, hogy lehetsz terhes így is - az esély kicsi, de megvan.
2012. márc. 6. 18:22
 9/23 anonim ***** válasza:
nem 24-26 közötti, hanem utáni, bocsánat. vagy 26-29 között nem volt semmi?
2012. márc. 6. 18:23
 10/23 A kérdező kommentje:
26-29 között nem történt semmi,előtte pedig máshogy is védekeztünk,csak márc. 4 -én voltunk "felelőtlenül" együtt de én azt hittem hogy menstruálok,csak este vettem észre hogy még mindig nem jött meg.Tudom,h orvos kell meg teszt,csak nem bírom kivárni azt a két hetet.Gondolom megzakkant a szervezetem a kihagyott 2 tabi miatt s abból nem is lett volna gond,csakhogy én elméletileg mensiztem mikor megtörtént az aktus...hú,zavaros,bocsi,csak nem lrtem.Már beszéltem anyukámmal is,és ő azt mondta h kizárt h terhes legyek
2012. márc. 6. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!