Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes? Most...

Ugye nem vagyok terhes? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éve szedek fogamzásgátlót,megszakítás nélkül(kivéve persze amikor meg van),de ebben a hónapban 2x elfelejtettem bevenni.De a másnapit ugyanúgy bevettem.Nem jött meg a menstruációm,aminek febr.29-én kellett volna megjönnie.Úgy voltam vele,hogy késik,s így elkövettem azt a hibát,h márc. ban is volt egy "együttlétem".Úgy gondoltam,hogy védett vagyok még,hiszen elvileg mensi alatt vagyok és csak szedtem a tabit előtte is ,de nem jött meg.Tüneteim abszolút nincsenek,csak tiszta ideg vagyok,mert én erre még nem állok készen.
2012. márc. 6. 18:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Picit ezt túlreagálod.
2012. ápr. 6. 13:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes! Az egyszer fix!
2012. ápr. 6. 17:28
 23/23 A kérdező kommentje:
:D Igen,valóban túlreagálom, de én mindig mindennel ezt csinálom,bocsi!És nagyon köszönöm azért a válaszokat,mindig lenyugtat,amikor kapok visszajelzést.Tudom,hogy a tesztek negatívak s nemi életet sem élek most,de azért na...nőből vagyok.Szóval,köszi!:)
2012. ápr. 6. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!