Ugye nem lehetek terhes? Nyugtassatok meg!
A barátommal hétvégén együtt voltunk és kicsit elkapott minket a hév.
Mindig védekezünk gumival, de most annyira hevesek voltunk, hogy belémcsusszant kb. 15 másodpercre, de aztán kihúztuk.
A menzeszem csütörtökön múlt el. Tudom, ilyenkor is kockázatos, de ugye nem történhet semmi? Normális válaszokat légyszi!
Előre is köszönöm!!!!
Kicsi rá az esély nagyon.
Kb akkora, minthogy a barátodnak 15 mp alatt jött ki előváladéka, és hogy abban pont volt spermium, és hogy az meg is termékenyít, annak sokkal kisebb az esélye, mint 0,1%
Van itthon tesztem, de még sok idő van a nemvártig..
Köszi 2. a választ! (:
Annyira kicsi rá az esély, hogy szinte semmi.
Esetleg egyél valami fahéjasat, az is vérbőséget idéz elő, és nemm tapad meg, de szerintem nem kell semmi, mert ebből nem lesz baba.
És, ki az, akit sosem kapott el a hév?!
Remélhetőleg mindenki átélte legalább egyszer.
Tesztet hagyd, max, ha már két napja késik.
Miért kell kötöszködni és sértegetni a másikat? Nembaj, én hiszek a karmában és mindenki visszakapja mindazt a rosszat, amiket a másiknak ad!
Nem, nme ment el bennem, de ugye az előváladék...
Minden estere nagyon köszönöm a rendes válaszokat! Aranyosak vagytok nagyon! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!