Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?...

Ugye nem lehetek terhes? Nyugtassatok meg!

Figyelt kérdés

A barátommal hétvégén együtt voltunk és kicsit elkapott minket a hév.

Mindig védekezünk gumival, de most annyira hevesek voltunk, hogy belémcsusszant kb. 15 másodpercre, de aztán kihúztuk.

A menzeszem csütörtökön múlt el. Tudom, ilyenkor is kockázatos, de ugye nem történhet semmi? Normális válaszokat légyszi!

Előre is köszönöm!!!!

2012. febr. 6. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
14 nap múlva a terhességi teszt megmondja.De mivel biztosra veszed itt mások válaszát és nincs pénzed tesztre,ezért jobb ha imátkozol az Istenkéhez.
2012. febr. 6. 19:13
 2/13 anonim válasza:

Kicsi rá az esély nagyon.

Kb akkora, minthogy a barátodnak 15 mp alatt jött ki előváladéka, és hogy abban pont volt spermium, és hogy az meg is termékenyít, annak sokkal kisebb az esélye, mint 0,1%

2012. febr. 6. 19:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Van itthon tesztem, de még sok idő van a nemvártig..

Köszi 2. a választ! (:

2012. febr. 6. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lettél terhes, nagyon pici rá az esély, nyugodj meg, mert az idegeskedés késleltetheti.
2012. febr. 6. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
kicsi az esély, de segíthet a forró fürdő (vérbőség miatt nem tud megtapadni), és az ősi keleti módszer (asszem aviva tornában van):csípőkörzéses torna(melegítsd be a derekad, majd csípő előrelökések kis terpeszben állva enyhén roggyasztott térddel és kicsapod mintha a fullánkkal szúrnál azaz előre a csípőd, aztán vissza középre alapállásba, na ezt ismételd vagy 20-30x esténként) segít abban, hogy majd megjöjjön és ha lett is volna valami, ne legyen (Uncsitesóm ezzel pár nappal előrébb is tudja hozni a menzeszét)
2012. febr. 6. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Annyira kicsi rá az esély, hogy szinte semmi.

Esetleg egyél valami fahéjasat, az is vérbőséget idéz elő, és nemm tapad meg, de szerintem nem kell semmi, mert ebből nem lesz baba.

És, ki az, akit sosem kapott el a hév?!

Remélhetőleg mindenki átélte legalább egyszer.

Tesztet hagyd, max, ha már két napja késik.

2012. febr. 6. 23:50
 7/13 anonim ***** válasza:
a menzeszed csütörtökön múlt el jól értem??a menszesz előtt pár nappal meg utána pár nappal kevés az esély a terhességre!!bár nem 100%-os a védettség!!másik meg ha nem ment el benned ami képtelenség 15 mp alatt vagy nagyon ügyesnek kell lennie de ezt kétlem!!
2012. febr. 7. 08:33
 8/13 A kérdező kommentje:

Miért kell kötöszködni és sértegetni a másikat? Nembaj, én hiszek a karmában és mindenki visszakapja mindazt a rosszat, amiket a másiknak ad!

Nem, nme ment el bennem, de ugye az előváladék...

Minden estere nagyon köszönöm a rendes válaszokat! Aranyosak vagytok nagyon! :)))

2012. febr. 7. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
most ki kötözködött??nem értem??már bocs!!utolsó voltam!!
2012. febr. 7. 13:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem rád értettem!! :/
2012. febr. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!