Akkor ugye 100% hogy nem vagyok terhes?
tudom unalmas a kérdésem mert már ezerszer feltettem de érdekelne a válaszotok.
vasárnap reggel 10 es teszttel pozitívat teszteltem
hétfő, kedd, negatív lett viszont
és ma reggelre megjött, rendesen élénk pirosan a vérzésem
akkor ezek szerint nem vagyok babás, kizárható a terhesség
ugye? Kétlem hogy mégis van baba annak ellenére hogy megjött, és épp peteéréskor voltunk együtt, csak a szervezet megszokásból elindította a menszimet ?
tudom butaság, ígérem többet nem zaklatlak titeket ehhez hasonló kérdésekkel, lezártam :)
Valószínűleg nem, de a pozitív teszt miatt nem ártana dokihoz fordulni, bár a legvalószínűbb, hogy rossz volt a teszt.
A menzesz egyébként megjöhet terhesség alatt is. De 3 negatív teszt elég egyértelműnek látszik.
A pozitív teszt mindenképpen terhességre utal! De az, hogy utána véreztél, és negatív lett valószínű azért lehet, mert elment a baba. Nemrég olvastam, hogy sok nőnél van ilyen, csak nem is tud róla, mivel megjön neki és utána meg sem fordul a fejében, hogy akár babás is lehetett, mégha kicsi időre is. Ha negatívat tesztelsz, az még nem mindig jelent 100%ban negatívat, mert meg kell ismételni. De a pozitív teszt nincs ok nélkül, csak akkor ha a HCG hormont már termeli a szervezetet, vagyis ha terhes vagy...ez esetben már nem.
23/L
köszi szépen a választ, mindenképp elmegyek dokihoz,
ideje már úgyis a rákszűrés és elmondom mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!