Tudom 1000+1 ilyen kérdés van, de ugye nem lehet, hogy terhes lennék?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már egy ideje, és rendesen be is szedem minden nap ugyanakkor. De most mikor megjött, akkor egyrészt alig volt valami, másrészt mikor már elvileg teljesen elmúlt(az a kevéske), akkor 2 napra rá észrevettem, hogy foltos lett a bugyim. Megtöröltem magam és semmi, tehát ez ilyen..fogalmam sincs mitől lehetett.
Hallottam, hogy terhesség mellett is lehet menstruáció egy kevés.. Hétfőn csinálok tesztet, van otthon, most jelenleg máshol vagyok, nincs rá lehetőségem.
Inkább titeket kérdeznélek most..nem valószínű, hogy terhes lennék ugye? Inkább valami kis zavar a hormonháztartásban vagy ilyesmi.. Eddig még ilyen soha nem volt.
2011. dec. 17. 10:27
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, bármi lehet. De miért nem csinálsz már ma tesztet?
2/4 A kérdező kommentje:
Mert otthon van teszt, de csak hétfőn megyek haza.
2011. dec. 17. 11:15
3/4 anonim válasza:
Erre sok mindent nem lehet mondani... Ha rendesen szedted, nem valószínű, de ennek ellenére természetesen lehetséges. Vagy igen, vagy nem.
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolják a fogamzásgátlók hatását, pl. immunerősítő tea! Gyógyszer mellet a teherbeesés aránya, nagyon kicsi! A legbiztosabb a teszt, ha negatív érdemes orvoshoz fordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!