Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezer meg ezer kérdés, de ez mégis más, lehetek terhes?
Igen, lehetsz terhes. De ez közel sem biztos. Mindig pontos szokott lenni a menstruációd? Mert ha nem,akkor simán beleférhet akár a 6 nap csúszás is. Illetve említetted hogy rengeteg stressz ér.
Szerintem itt úgy se fogod megkapni a választ. Sztem ne várj a teszttel! Csináld meg! És akkor megnyugszol teljesen vagy ha pozitív lesz, akkor már tudsz más irányban is gondolkozni!
Nekem egyszer pl amikor el kezdtem szedni fogamzásgátlót és végre a párom belémélvezhetett, utána nem jött időben a mesntruációm. már egy hete késett, vettünk tesztet, megcsináltuk. negatív lett. rá két órára megjött. Sokszor a félelem annyira tudja befolyásolni, hogy nem jön meg!
Szóval ha meg van a teszt, akkor szerintem ne késlekedj!
Kösziiii:)
Megjött és nagyon szépen köszönöm, megpróbálok másként hozzáállni majd:) Köszi még egyszer:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!