Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes? Most...

Ugye nem vagyok terhes? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éve szedek fogamzásgátlót,megszakítás nélkül(kivéve persze amikor meg van),de ebben a hónapban 2x elfelejtettem bevenni.De a másnapit ugyanúgy bevettem.Nem jött meg a menstruációm,aminek febr.29-én kellett volna megjönnie.Úgy voltam vele,hogy késik,s így elkövettem azt a hibát,h márc. ban is volt egy "együttlétem".Úgy gondoltam,hogy védett vagyok még,hiszen elvileg mensi alatt vagyok és csak szedtem a tabit előtte is ,de nem jött meg.Tüneteim abszolút nincsenek,csak tiszta ideg vagyok,mert én erre még nem állok készen.
2012. márc. 6. 18:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A stressz is késletetheti, illetve, ha nem jól szedted a gyógyszert, akkor az is bezavarhat. Gyógyszer mellett igazából az nem is menstruáció, csak úgynevezett megvonásos vérzés.
2012. márc. 7. 11:17
 12/23 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok terhes?Még tesztet nem csinálhatok,mert még nem telt el elég idő:(
2012. márc. 7. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:

Istenem, honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e?! Még te se tudod!!!

Mensid nincs fogamzásgátló szedése alatt. Szóval ezt akár ki is lőheted, mint védelmi mechanizmust. A kihagyott szemekkel a tabletta vagy hatott, vagy nem, mostmár csak a tesztre hagyatkozhatsz.

2012. márc. 7. 19:09
 14/23 A kérdező kommentje:
ma csináltam tesztet,negatív.Majd megismétlem még 1 hét múlva is..
2012. márc. 8. 15:56
 15/23 A kérdező kommentje:
16-án is csináltam tesztet s az is negatív lett.Akkor nem vagyok terhes ezek szerint...
2012. márc. 20. 20:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Ma,azaz március 25-én is csináltam tesztet s az is negatív lett.vélemény?
2012. márc. 25. 14:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. A kihagyás bőven bekavarhatott.
2012. márc. 25. 15:00
 18/23 A kérdező kommentje:
Ma,azaz április 6-án,reggel is teszteltem s negatív lett.Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz tablettát felíratni,akkor nincs okom pánikra,ugye?
2012. ápr. 6. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:
NINCS
2012. ápr. 6. 13:33
 20/23 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag hetente-10naponta csinálsz teszteket, és mind negatív, ilyenkor kb annyi esélyed van teherbe esni, mint szűz Máriának. Lehet, hogy a szervezeted besokallt a 6 éves folyamatos gyógyszerszedéstől, és egyszercsak kimaradt a megvonásos vérzés. Ez egyébként bármikor előfordulhat.
2012. ápr. 6. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!