Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 07:47
61/65 Sipos Georgina válasza:
Várok még egy kicsit, h beindul e, vagy marad így, mert sok helyen olvastam, h befolyásolhatja a terhességi teszt eredményét a vér a vizeletben :( Én még bizakodó vagyok, bár lehet nem kellene már!
62/65 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is megjött. Jöhet egy újabb hónap. : )
Laura
Lara néven jelentkeztem a klubba.
63/65 anonim válasza:
Sajnálom Laura! :( Nyugi...egyszer úgyis sikerül!! talán majd májusban! :D Zsuzsa
64/65 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is megjött, szóval, következzen az újabb bevetés! :) Bejelentkeztem én is hoxára. :)
65/65 anonim válasza:
9es 04-24 11:55 vagyok.
Én most voltam dokinál és kiderült, hogy a 16.napon van egy 19,5-ös tüszőm vagyis késői tüszőrepedés lesz, ha les, mivel 25-27 naposak a ciklusaim. így, ha ebben a hónapban bármi is van már késő lenne, ja és a méhnyálkám is csak 7mm így a köv.hónapba kapok sárgatest hormont és tüszőrepesztő injekciót. Ha ezek sem akkor használnak akkor petevezeték átfújás lesz.
Nálatok mizújs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!