Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 07:47
51/65 anonim válasza:
Csináltam egy klubbot!csatlakozzatok!
52/65 Sipos Georgina válasza:
Sziasztok! Ma nem jött meg és remélem holnap, és azután sem fog :D A melleim még mindíg fájdogálnak és a menszesz előtti agressziómnak sincsen jele, remélem ez jót jelent!!! :))
53/65 anonim válasza:
Georgina! Drukk, hogy babás legyél:)
Anikó
54/65 anonim válasza:
Jajj de jó Georgina! Drukkolunk nagyon! Majd írj ha mertél tesztelni! :D zsuzsa
55/65 Sipos Georgina válasza:
Köszi csajok, aranyosak vagytok!! :)
56/65 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem a Hoxás klubba ;) Remélem sokan leszünk!
A hőm ma reggel is 36.6 volt, igaz, hogy 5kor felkeltem, visszaaludtam és 7kor mértem, így nem tudom, ért e valamit. Mindenesetre ma még nem jött meg és remélem nem is fog!
Az NL cafes topikot törölték, sok volt a bunkó.
A Hoxán találkozunk és várom a pozitív híreket! :))
2012. máj. 1. 15:11
57/65 anonim válasza:
Még nekem sem jött meg! :D Hajnal 5-kor pedig ki kellett ugranom az ágyból, mert azt hittem, hogy azonnal megjön...de nem :D Nagyon bízom benne, hogy sikerült, de nem akarok nagyot koppanni. Nem bírom ki 3-ig, holnap reggel ellövök egy tesztet. Utálom a bizonytalanságot.:( Zsuzsa
58/65 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsa! Mizu?
Nekem sajnos megjött.
Remélem Ti sikerrel jártok!
Ja és gyertek a Hoxára :)
2012. máj. 2. 07:49
59/65 Sipos Georgina válasza:
Sziasztok! Én nem tudom, h mizu, de tegnap egész nap barnás vmi, csak wc-zéskor, ma reggelre min vérzés, de az is inkább csak wc-zéskor. Cicim még mindíg érzékeny, és ez nem olyan menzeszes téma sztem, vagyis remélem :) De így még nem jött meg soha. Nálatok mizu??
60/65 anonim válasza:
Sziasztok. Megcsináltam a tesztet full nega lett. :( Meg még nem jött, de így már csak napok kérdése szerintem. Sajnálom hogy megjött kérdező, de ne add fel, új hónap, új lehetőségek. :) Georgina szerintem te tuti babás vagy. Mikor csinálsz tesztet? Jó volna veled örülni! :D zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!