Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki május 1-re nem várja?...

Van aki május 1-re nem várja? Tünetek?

Figyelt kérdés
Én még nem érzek semmit, 9.-én volt páfrányos a mikroszkóp...hát reménykedem.
2010. ápr. 23. 12:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Én május 3-ára nem várom, két naponta voltunk/vagyunk együtt a párommal, szedek kismamavitamint, de csak 2 naponta, folyton éhes vagyok, de lehet csak a vitamintól, és álmos is vagyok. Más tünetem nincs. Remélem összejön, nekem nincs ilyen mikroszkópom, még a hétvégén is összebújunk, meg a jövő héten is legalább 3-4szer, mert nem tudom mikor van peteérésem. Amúgy nem hiszem, hogy sok az esély arra, hogy összejöjjön, mert pont két hónapja műtöttek missed ab-vel. De olvastam pár sikersztorit, és ezért reménykedem. Hátha...

Úgy várom már a kicsit:)

Te hány éves vagy? Mióta próbálkoztok?

2010. ápr. 23. 12:37
 2/34 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem várom 1-re, tünetem nincs, csak reménykedek, hogy most talán összejött, bár ezt teszem már hónapok óta:-)
2010. ápr. 23. 12:57
 3/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Igaz én április 30.-ára nem várom, de remélem nem baj, hogy csatlakozom. Nekem van egy-két tünetem ami talán baba is lehet de nem biztos. De nagyon reménykedem... :)

Zs.

2010. ápr. 23. 13:04
 4/34 anonim ***** válasza:
Én 2-ára nem várom, de tapasztalatom szerint ilyenkor még nincs beágyazódás se (19-én volt ovum), eddig legkorábban 4 nappal a nemvárt előtt voltak tüneteim terhességtől.
2010. ápr. 23. 15:19
 5/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Május 1.-re nem várom. Jelenleg iszonyatosan fájnak a melleim peteérés óta.

Előző ciklusomban nem fájtak a melleim és lett egy halvány pozitív tesztem, de 3 nap késéssel végül megjött.

Van görbétek?

K

2010. ápr. 23. 15:28
 6/34 anonim ***** válasza:
Nekem nincs sajna... :(
2010. ápr. 23. 15:30
 7/34 anonim ***** válasza:
Én vezetek görbét, de a nemvárt 2. napjáig nekem nem mindig esik le a hőm, szóval ilyenkor még semmit sem mond.
2010. ápr. 23. 16:20
 8/34 anonim válasza:

Szia!

En majus elsejere nem varom,es mar jo ideje rosszul vagyok,enni is alig birok.A hasam szurkal,zavarnak az illatok.viszont eleg nehez elkepzelni,hogy

ezek a jelek mar a terhesseg jelei lennenek..

2010. ápr. 23. 18:24
 9/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok! en is maj.1.re nem varom es detto ugyanaz vagyok mint a 15.28 as K valaszolo sot en is K vagyok!

harom nap kesessel husvet elotti szombaton jott meg halvany pozitiv tesztem volt nekem is es nagy boldogsag utan megnagyobb csalodas...

ugyhogy en most nemigen remenykedek,elkezdtem innni palastfu cseppeket es baratcserjet aztan majd mensi napjatol a cickafakfu es malnalevel tea jon

2010. ápr. 23. 23:15
 10/34 anonim ***** válasza:

23:15-nek

Ebben a ciklusban már én is iszom a palástfű teát, mert valószínűleg a vékony méhnyálkahártyám az ok, hogy nem marad meg a baba. De következő ciklustól már a cickafark teát is elkezdem inni.

Februárban ugyanez volt, mint a múlt havi ciklusomban, akkor is késett és lett egy halvány pozitív tesztem, majd néhány napra rá megjött.

Remélem most szerencsésebbek leszünk :)

K

2010. ápr. 24. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!