Van aki május 1-re nem várja? Tünetek?
23:15-nek újra :)
Hol veszed a palástfű cseppeket? Nekem a tea nem igazán ízlik.
23.15 vagyok a kesobbiekben mondjuk KK leszek hogy eligazodjunk!
en angliaban elek es itt tudtam rendelni a cseppeket gondoltam hatasosabb es megsem kell liter teakat innom nap mint nap..
en azt szeretnem kerdezni toled hogy tehat akkor neked ez mar a masodik alkalom volt hogy nem maradt meg a terhesseg?
ezekszerint ez elofrdulhat siman megeyszer nalam is?
sot ket egymast koveto honapban volt ez?
hat ez bozaszto amikor tesztelsz egy pozitivat es par nap mulva megis megjon...
hat szoritok neked en is es magamnak is remelem iden mar tortenik valami velunk en kezdek turelmetlen lenni
meg annyit hogy nekem azota is faj a mellem es duzzadt szinte egesz honapban mar ami eddig nem szokott igy lenni
Szia!
Sajnos, ez a második alkalom volt, februárban volt először pozitív a tesztem.
Az, hogy most másképp érzel, mint eddig az biztató. Februárban mikor késett a menzeszem, nagyon fájtak a melleim már peteéréstől, de inkább égtek, mintha begyulladtak volna. Legutóbb inkább csak érzékenyek voltak a melleim.
Nagyon nehéz várni, néha már én is türelmetlen vagyok, lassan egy éve, hogy próbálkozunk a babával.
De tudom, hogy eljön a mi időnk is, meglásd sikerülni fog!
K
A cickafark teával vigyázni kell, nézz utána.
Most mi van veletek lányok?
Nekem a cicim fáj, mint mindig, de nem akarom előre elbízni magam, 30. napon fogok tesztelni, ha addig nem jön meg.
Sziasztok lanyok!
KK vagyok
nekem azota is folyamatossan fajnak a melleim de nagyon es duzzadt is.
K tol szeretnem kerdezni hogy amikor a pozitiv teszt utan megis megjott neked utana a mellfajdalom is elmult?
ez engem nagyon osszezavar nem tudom mire velni
K vagyok :)
A menzesz közeledtével lassan enyhülni kezd a mellfájdalmam, abból már sejtem, hogy sikertelen az a hónap.
Februárban sokáig fájtak a melleim, miután megjött csak 1-2 nappal utána kezdett enyhülni a feszülés és a fájdalom. Más hónapokban már napokkal azelőtt, hogy megjött éreztem, hogy enyhülnek a tünetek.
Úgy érzem, hogy most sem sikerült, mert már enyhül a mellfeszülésem és görcsöl a hasam, ami nálam a menzesz jele.
Sajnos a görbém sem biztató, lapos a luteális szakasz.
Ti hogy vagytok?
Szerintem a görbe alapján még nem biztos, hogy nincs baba, mert a végére feljebb ment, nekem is napokig 36,8 volt, ma 36,9 és 30.a a 28. nap. Bízom benne, hogy sikerült.
A 25-ös teszt nem biztos, hogy kimutatja még, sőt van akinek csak a nemvárt után egy héttel pzitív csak a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!