Van aki május 1-re nem várja? Tünetek?
Figyelt kérdés
Én még nem érzek semmit, 9.-én volt páfrányos a mikroszkóp...hát reménykedem.2010. ápr. 23. 12:19
31/34 anonim válasza:
KK vagyok sziasztok lanyok!
nem is tudom hogy kezdjem...
vasarnap van tegnapra nem vartam.nem is jott
ma vettem batorsagot es teszteltem:POZITIV lett fel percen belul eleg eross csikkal!
senki nem tudja meg a ferjem nincs ithol es egybol a gephez jottem
nagyon boldog vagyok de mar ketszer volt halvany pozitiv tesztem aztan ra par napra megjott
nem tudtok valami tanacsot adni mit kene tegyek vagy mit ne hogy ne legyen semmi baj?
felek nehogy megint csalodjak
32/34 anonim válasza:
Szia! nagyon örülök, hogy sikerült, de tanácsot adni nem tudok sajnos. Pihenj, ne emelj nehezet, s gyorsan menj dokihoz, majd Ő tudja mit kell tenni, hogy még egyszer ez ne fordulhasson elő. Mégegyszer nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült:-))
33/34 anonim válasza:
koszonom szepen!
holnap tudok orvoshoz menni,eddig minden rendben van,nem gorcsolok mensinek semmi jele hal istennek.
K voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!