Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?
Sziasztok! Készítettem egy topikot, ahova sok szeretettel várok mindenkit :)
Volt köztünk, ami a 30-ra nem várja, gondolom az az illető már igencsak tűkön ül. Ha látja, üzenem, hogy tartson ki, ne teszteljen idő előtt! :)
Én nem tudom, hogy amit érzek mensi e vagy nem. Mindenesetre volt tojásfehérjés nyákom, és fáj a hasam néha. Más tünetem nincs.
Leesett a hőm 36.5re és fáj a hasam...
A fórum topikba meg olyan bunkók írtak ... remélem tudtok csatlakozni és lesz rajtam kívül más normális ember is ott.
Ezzel hasonlóan vagyok sajna én is 36,6ra leesett 37ről.
De egy új esély lesz mensi után:)
Anikó
Sziasztok!
Laura vagyok. Holnap, holnap utánra nem várom. A hőmet nem mérem és semmi különöset nem érzek, így fogalmam sincs sikerülhetett-e. Olyan jó lenne, ha összejött volna!
De az is jó lesz, ha már tudnák valami biztosat. : )
Ne keseredjetek el! Vár a következő hónap! Egy hónappal közelebb kerülünk a pozitív teszthez. : )
Háát, igen, tegnap néztem én is Nlcafe-t... Nagy az Isten állatkertje... Nekem még ma is 37.1, ma vagyok a 9. dpon, és még 5 napom van mensiig, szóval még messze van az igazság. Tegnap pedig reggelre barnásfolyásom lett, még ma is van. Remélem nem a mensi jele, mert elvileg a hormonjaimmal minden oké, voltam 2 hete vérvételen. Meg Premens-t is szedek, meg palásfű tinktúrát is a ciklus második felében.
Téboly. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!