Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még a havit...

Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 07:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Ezek jó jelek Orsi, szurkolunk, hogy sikerüljön. :D Már nem kell olyan sokat várni, de nekem minden nap csak vánszorog. :(
2012. ápr. 28. 22:18
 42/65 anonim válasza:
A vánszorgás sem elég kifejező ilyenkor! :) Nagyon vágyom rá, hogy velünk legyen már egy kis manó! Köszönöm, jó lenne, ha ez egy "sikeres" fórumozó csoport lenne! :) Folytathatnánk a beszélgetést egy másik fórumban, ahol egy másik fajta, kellemesebb várakozás van. :)
2012. ápr. 28. 22:30
 43/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Készítettem egy topikot, ahova sok szeretettel várok mindenkit :)

[link]

Volt köztünk, ami a 30-ra nem várja, gondolom az az illető már igencsak tűkön ül. Ha látja, üzenem, hogy tartson ki, ne teszteljen idő előtt! :)

Én nem tudom, hogy amit érzek mensi e vagy nem. Mindenesetre volt tojásfehérjés nyákom, és fáj a hasam néha. Más tünetem nincs.

2012. ápr. 29. 14:12
 44/65 A kérdező kommentje:

Leesett a hőm 36.5re és fáj a hasam...

A fórum topikba meg olyan bunkók írtak ... remélem tudtok csatlakozni és lesz rajtam kívül más normális ember is ott.

2012. ápr. 30. 07:45
 45/65 anonim ***** válasza:

Ezzel hasonlóan vagyok sajna én is 36,6ra leesett 37ről.

De egy új esély lesz mensi után:)

Anikó

2012. ápr. 30. 08:30
 46/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Laura vagyok. Holnap, holnap utánra nem várom. A hőmet nem mérem és semmi különöset nem érzek, így fogalmam sincs sikerülhetett-e. Olyan jó lenne, ha összejött volna!

De az is jó lesz, ha már tudnák valami biztosat. : )

Ne keseredjetek el! Vár a következő hónap! Egy hónappal közelebb kerülünk a pozitív teszthez. : )

2012. ápr. 30. 09:23
 47/65 anonim válasza:

Háát, igen, tegnap néztem én is Nlcafe-t... Nagy az Isten állatkertje... Nekem még ma is 37.1, ma vagyok a 9. dpon, és még 5 napom van mensiig, szóval még messze van az igazság. Tegnap pedig reggelre barnásfolyásom lett, még ma is van. Remélem nem a mensi jele, mert elvileg a hormonjaimmal minden oké, voltam 2 hete vérvételen. Meg Premens-t is szedek, meg palásfű tinktúrát is a ciklus második felében.

Téboly. :D

2012. ápr. 30. 11:46
 48/65 anonim válasza:
Törölve is lett az Nlcafe-s fórum?
2012. ápr. 30. 11:48
 49/65 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én az első Orsi vagyok :) ovu után vagyok pár nappal, fájnak a mellbimbóim, és szurkál a hasam is!Sosem éreztem meg ilyet!elvileg 10én kell megjönnie!szerintetek mikor mutatja ki a 10es teszt legelőbb?
2012. ápr. 30. 18:53
 50/65 anonim ***** válasza:
Veled mi a helyzet Gerorgina? Remélem nem jött meg!! Írj ha tudsz! Zsuzsa voltam
2012. ápr. 30. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!