Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még a havit...

Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 07:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
Én máj. 2-ra nem várom. Második baba lenne. Ez az első hónapunk. Én nem mérek hőt és hasonlókat. Az első baba is összejött rögtön, remélem a ketteske sem fog sokáig váratni magára. :D Különösebben semmit sem érzek, gyakrabban járok pisilni, de ezt tuti csak bebeszélem magamnak. :( Ami nekem furcsa volt, hogy ugyan úgy mint az első babánál az együttlét után 2-3 nappal izomláz szerű érzésem volt lent a hasamban.Mit szólnátok ha megírnánk az eredményeinket májusban? Remélem mindenkinek sikerülni fog! :D
2012. ápr. 24. 14:32
 12/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

2-ra vagy 3-ra nem várom, és ez a harmadik hónapunk. Még elég nyugodt vagyok, hétvégén már mardosni fog a kíváncsiság, a hétfő meg egyenesen szörnyű lesz. : )

Aztán jön a megnyugvás vagy így vagy úgy.

L

2012. ápr. 24. 15:11
 13/65 anonim ***** válasza:

És első baba lenne. : )

L

2012. ápr. 24. 15:12
 14/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én benne vagyok abban, hogy megírjuk az eredményeket május elején :) Csak ahhoz írjátok oda léci a becenevetek a bejegyzés elejéhez, mert nehéz követni, hogy ki volt az első, második stb.

Egyébként igen, voltunk orvosnál egy év próbálkozás után. Volt HSGm, és átjárható vagyok, a férjem eredménye hol ilyen, hol olyan, dehát nekik változó lehet. Nagy nehezen eljutottunk endokrinológushoz. Magas volt a prolaktinom és a TSHm is. A prolaktin 833 volt és 200-300 a jó állítólag, a TSH meg 4.2 volt, és az már beállt 1 körülre.

Furán érzem magam, ma volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. De semmi bágyazódásos barnázásom, vagy vérzésem nem volt. A reggeli hőm 37 fok volt ma. Ha jövő héten is ennyi lesz, van remény!

2012. ápr. 24. 21:13
 15/65 A kérdező kommentje:

8. DPOn lehetek, és leesett a hőm 36.6ra :(

Bár ilyenről is olvastam már.

És ti hogy vagytok?

2012. ápr. 25. 06:58
 16/65 A kérdező kommentje:

Egy kis összefoglaló arról, kik írnak ide:

Ki

mikorra nem várja - mióta próbálkoznak

Egyes

május 4-5 - 1 éve

Kettes

május 10. - 1 hónapja

Hármas

május 1-2 - 5 hónapja

Négyes

május 1-2 - 1 éve

Gina

április 30 - ?

Ötös

május 2 - 1 hónapja

Hatos

május 2-3 - 3 hónapja

Kérdező

Május 1-2 - 2 éve

Eddig 8an vagyunk :)

2012. ápr. 25. 07:36
 17/65 anonim ***** válasza:

9.es vagyok aki máj. 1-2 re nem várja:)

Anikó

2012. ápr. 25. 08:58
 18/65 Sipos Georgina ***** válasza:
Csajok szerintetek érdemes a nemvárt előtt tesztelni, ha van vmilyen tünet? Nekünk második baba lenne, kisfiam hamar összejött, most ez az első próbálkozós hónap, de már 4. napja feszül, nyilall, nehéz érzésű és érzékeny a mellem. A kisfiammal való terhességnél nem éreztem ilyet. +0.-án kellene megjönnie és szabályos 22napos ciklusaim vannak :)Bocsi h hosszúra sikeredett :D
2012. ápr. 25. 09:15
 19/65 Sipos Georgina ***** válasza:
Bocsi, 30.-án :D
2012. ápr. 25. 09:16
 20/65 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én az 5.-ik vagyok és Zsuzsa. Én úgy érzem ez most nem jött össze :( Persze van még idő, de valahol belül ezt érzem :( Remélem nektek sikerülni fog és gyönyörű pozi teszteket látunk majd! :D
2012. ápr. 25. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!