Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?
Sziasztok!
2-ra vagy 3-ra nem várom, és ez a harmadik hónapunk. Még elég nyugodt vagyok, hétvégén már mardosni fog a kíváncsiság, a hétfő meg egyenesen szörnyű lesz. : )
Aztán jön a megnyugvás vagy így vagy úgy.
L
Sziasztok! Én benne vagyok abban, hogy megírjuk az eredményeket május elején :) Csak ahhoz írjátok oda léci a becenevetek a bejegyzés elejéhez, mert nehéz követni, hogy ki volt az első, második stb.
Egyébként igen, voltunk orvosnál egy év próbálkozás után. Volt HSGm, és átjárható vagyok, a férjem eredménye hol ilyen, hol olyan, dehát nekik változó lehet. Nagy nehezen eljutottunk endokrinológushoz. Magas volt a prolaktinom és a TSHm is. A prolaktin 833 volt és 200-300 a jó állítólag, a TSH meg 4.2 volt, és az már beállt 1 körülre.
Furán érzem magam, ma volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. De semmi bágyazódásos barnázásom, vagy vérzésem nem volt. A reggeli hőm 37 fok volt ma. Ha jövő héten is ennyi lesz, van remény!
8. DPOn lehetek, és leesett a hőm 36.6ra :(
Bár ilyenről is olvastam már.
És ti hogy vagytok?
Egy kis összefoglaló arról, kik írnak ide:
Ki
mikorra nem várja - mióta próbálkoznak
Egyes
május 4-5 - 1 éve
Kettes
május 10. - 1 hónapja
Hármas
május 1-2 - 5 hónapja
Négyes
május 1-2 - 1 éve
Gina
április 30 - ?
Ötös
május 2 - 1 hónapja
Hatos
május 2-3 - 3 hónapja
Kérdező
Május 1-2 - 2 éve
Eddig 8an vagyunk :)
9.es vagyok aki máj. 1-2 re nem várja:)
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!