Ki nem várja május 13-14-én?
Én! :)
14.-re nem várom. decemberben döntöttük el, hogy jöhet a tesó (kisfiam 2,5 éves), januárban terhes is lettem, de sajna spontán elvetéltem 6 hetesen. volt egy hónap szünet, aztán egy sikertelen hónap. most megint izgulok nagyon.
hát nekem sincs sok....:(
a mellem kicsit fájdogál, de már nem is annyira, és kb. ennyi. :)
szerdán csinálom az első tesztet, mert kaptam gyógyszert, ami szednem kell, ha pozi a teszt, nehogy megint vetélés legyen a vége. Te mikorra tervezed a tesztet, megvárod a késést?
Én kb. 13-ra nem várom. Voltak pecsételéseim wc papíron, aztán elmúlt. 2 napja már nincs egyáltalán, és fogalmam sincs, mi okozhatta egy nagyon erős görcsöm volt és azután kezdődött el a pecsételés... De már nincs...Ilyesmit még soha nem tapasztaltam. A hőm szépen fent van jelenleg és kicsit émelygek, a melleim azok most nem igazán fájnak, pedig szoktak. Tegnap este nyilallgatott a farcsontomba folyamatosan, ilyet se éreztem még sose. Viszont ma már jöttek ki pattanások és félek hogy mensi lesz belőle. :(
Drukkolok nektek!
sziasztok,
első válaszoló vagyok, tegnapi tesztem totál negatív, mai 11. dpo-n nagyon halvány pozitív lett. egyelőre el se hiszem, tényleg alig látható, de időn belül kijött.
felhívtam a dokim, azt mondta kezdjem el szedni a gyógyszert, amit a vetélés miatt kaptam.
a cicm fáj, kicsit jobban, mint mensi előtt, a hasam is görcsölget, de tompán. nagyon bízom benne, hogy tényleg baba, holnap reggel újra tesztelek.
megy a drukk csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!