Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 13-14-én?

Ki nem várja május 13-14-én?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 14:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jaaaaj,kedves utolsó válaszoló,nagyon gratulálok!!!Holnap írj,hogy mi van !Én "érzem" a hasamat alul középen,nem tudom,olyan feszítő,vagy puffadós érzés,nem tudom mi lesz....?!
2011. máj. 11. 18:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel.Halvány +!!!!!!!!!!!!Annyira boldog vagyok!!!Szorítok csajok,majd írjatok mi van veletek!
2011. máj. 12. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:

15:08-as vagyok:

Kedves kérdező! Gratulálok!! Reméljük erősödni fog a teszted!

Nekem semmi jele nincs még a mensinek, holnapra legkésőbb már aktuális lenne, hogy jöjjön, de bár ne jönne baba miatt...ilyenkor már eléggé pecsételni szoktam, de most szinte semmi ilyenem nincs.

2011. máj. 12. 13:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!holnap tesztelj,kíváncsian várom,mi lesz az eredmény,bízom benne,hogy együtt örülünk!
2011. máj. 12. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Félek, túl korai lenne még a teszt...és csalódni fogok. Holnap leszek ovu utáni 14. napon amúgy. De most megint úgy érzem, meg akar jönni a mensi. :(
2011. máj. 12. 14:08
 16/18 anonim ***** válasza:
14:08-as vagyok. Szerintem én csak akkor tesztelek ha nem jön meg a mensi egész hétvégén. Akkor hétfő reggel tesztelek. De ha megjön, akkor hagyom a fenébe, mert akkor fölösleges. Korábban nem fogok tesztelni. Hétfőig várok, ha nem jönne akkor tesztelek hétfőn. Így döntöttem. De szerintem meg fog jönni, mert már most érzem a megjön érzést. :(
2011. máj. 12. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:

tegnap 13:59-es pozi tesztes vagyok,

kérdező nagyon gartulálok és szorítok, hogy minden rendben legyen.

én ma reggel is teszteltem, a mai már erősebb, mint a tegnapi, imádkozom, hogy most ne legyen semmi gond.

többieknek drukkolok!

2011. máj. 12. 14:19
 18/18 Zsanett 24 ***** válasza:
Gratulálok a positív teszthez!! Végre valami jó hír,hogy érdemes reménykedni!!!
2011. máj. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!