Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még a havit...

Ki nem várja még a havit május 1-2 körül?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 07:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Én sem tesztelek előbb!nem akarok csalódni, addig is az a picike remény él bennem :) Én elevitet szedek, de nem minden nap!Majd azzal ráérek akkro ha összejön a picur :) De akkora meg Femibionra fogok váltani :) meg akarok venni E-vitamint, az vastagítja a nyálkahártyát!
2012. ápr. 26. 11:47
 32/65 anonim ***** válasza:

Én semmi vitamint nem szedek. Megpróbálok egészséges ételek enni, már amennyire lehet. A kávé bevitelt már csökkentettem napi 1re és a cigit is leraktuk a párommal, plusz kettlebelre járok.

Ha netán mégis úgy döntene, hogy nem jön meg akkor nemvárt után jó pár nappal akarok csak tesztelni, de ezt persze nem tudom, mennyire fogom betartani elég türelmetlenke vagyok:)

Anikó

2012. ápr. 26. 12:38
 33/65 anonim ***** válasza:
Zsuzsa vagyok! Én sem szedek egyenlőre semmilyen vitamint. Ha fogok is biztosan nem elevitet mert nekem az az első gyerkőcnél is olyan szorulást okozott, hogy csak na! :D Bocsi, hogy leírtam. A teszttel én is várni akarok legalább a nemvárt napjáig. Addig reménykedem. :D Nekem sajnos semmi tünet továbbra is. :( A folyamatos pisilhetnék még mindig meg van, de ma már elkezdett görcsölgetni a hasam. Ez nem hiszem, hogy túl jó jel lenne. :(
2012. ápr. 26. 14:50
 34/65 anonim ***** válasza:

Nekem még van pár napom a nemvártig, ma lett az ovu teszt pozitív, szal ma is meg holnap is akciózunk párommal :) olyan jó lenne ha sikerülne elsőre :)

Orsi

2012. ápr. 26. 18:35
 35/65 anonim ***** válasza:
Sziasztok én május 12 nem várom!
2012. ápr. 27. 08:14
 36/65 anonim ***** válasza:

Anikó vagyok.

Nah, nekem már tuti megfog jönni. Megjött az erős alhasi- és derékfájás. és ez általában kb 5 nappal jön mensi előtt.

A hőm sem a megszokott stagnáló.

Nektek még drukk...

2012. ápr. 27. 12:08
 37/65 anonim ***** válasza:

Anikó. Ne keseredj el. Lehet még ebből baba is, ha nem most, majd jövő hónapban. Én már semmilyen "tünetnek" nem hiszek. Az első kisfiammal is végig a mensis tüneteket produkáltam. Ugyan úgy görcsölgettem, fájt a derekam, feszült a mellem. Semmi, de semmi sem utalt arra, hogy nekem baba van a dologban. Ne add fel...hátha..

Zsuzsa voltam.

2012. ápr. 27. 13:26
 38/65 anonim ***** válasza:

Köszönöm Zsuzsa aranyos vagy:)

Tényleg elkeseredtem:) de azt hiszem ez ilyenkor a megszokott és tudom, hogy türelmesnek kell lenni:) Viszont annyit már elértem, hogy nem "görcsölök" rajta, csak ilyenkor mikor mensi előtt vagyok egy pár nappal kattogok rajta, hogy vajon most....

2012. ápr. 27. 14:35
 39/65 anonim válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék, én május 4-5 körül nem várom, most vagyok a 8. dpo-n. Mi is január óta dolgozunk az ügyön. :) Ovu után 2 napra feszülni kezdtek a melleim, eddig nem volt ilyen tünetem, szurka,feszülés szokott lenni helyette, de az meg nincs. Remélem jó jelent, a hőm 37.0-37.2 között mozog eddig. Szurkolok mindenkinek!! :)

2012. ápr. 28. 15:05
 40/65 anonim válasza:
Szintén Orsi voltam :):)
2012. ápr. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!