Lombiknál ET-re is éhgyomorra kell menni, mint punkciónál? Elfelejtettem megkérdezni.
És aznap reggel is kell használni az Utro-t?
Köszönöm!
(és szorítsatok!:)
Köszi:) Ma kell őket visszahívnom, hogy holnap pontosan mikor menjünk. Már eléggé izgulok. Annyira jó, hogy a férjem is bejöhet, és megnézhetjük a picurkákat mikroszkóppal!
Ne keseredj el az inszem miatt, ritkán sikerül elsőre. Remélem, a köv. sikerülni fog Nektek!
Köszi!Nem adom fel!
Holnap gondolok rád és drukkolok!!!!Írj,hogy mi volt....!
Igen!Ismerős...minden hónapban peteérés után a várakozás a legrosszabb...aztán inszem után mégrosszabb...lombik...na az lehet a legrosszabb..(remélem én nem tudom meg)!!
DRUKKOLOK!!!Pihenj sokat!
Szia!
Sajnos megjött tegnap:( Ma reggel elmentem vérvételre, sajnos negatív lett (ennyit tudok, nem mondtak hcg szintet). Most ráadásul csináltam 1 tesztet mielőtt reggel elmentem, és mire hazaértem, iszonyú halványan, de pozitív lett (ET+11). Gondolom szellemcsík. De ez most nem hiányzott a lelkivilágomnak, mert most meg azon parázom, hogy megint méhenkívüli...ajj. Holnap csinálok még 1 tesztet, remélem csak ez a teszt volt hibás. A következő lombik fagyasztott lesz, de nem tudom, az miért sikerülhetne, ha ez nem sikerült...te hallottál fagyasztott sikerről? Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!